Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar hanımlar. İlk gebeliğim 32+4 teyiz. Hazırlıklarım tamam gibi ama henüz ne yıkadım ne ütüledim ne yerleştirdim öyle duruyorlar doğum çantası da hazırlamadık tabi. Bu haftalar da hazırlayanlar geri kirlendi mi ya da kokusu gider mi
İyi akşamlar hanımlar. İlk gebeliğim 32+4 teyiz. Hazırlıklarım tamam gibi ama henüz ne yıkadım ne ütüledim ne yerleştirdim öyle duruyorlar doğum çantası da hazırlamadık tabi. Bu haftalar da hazırlayanlar geri kirlendi mi ya da kokusu gider mi
Kuzum öncelikle Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. 30. Haftada çanta hazırlanması öneriliyor şahsen bende 30. Haftada tamamlamayı düşünüyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Evet haklısın öyle yapacağım bi posta yıkadım ütüledim az önce 2 saat sürdü dinleme dinlene gerçekten yoruyor artık gurbetteyim mecbur tek başıma halledeceğim hafta ilerlemeden yapıp kurtulmalıyım onu anladım bugün
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Başladım teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Başladım teşekkür ederim
Evet haklısın öyle yapacağım bi posta yıkadım ütüledim az önce 2 saat sürdü dinleme dinlene gerçekten yoruyor artık gurbetteyim mecbur tek başıma halledeceğim hafta ilerlemeden yapıp kurtulmalıyım onu anladım bugün