Kizlar bı sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cennet annesi tarafından oluşturulan Kizlar bı sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,046 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bı sorum var
Konbuyu başlatan Cennet annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam kizlarrrr benim bebeğim 35 haftalık oldu doğum yaklasti ancak ben emziremicem nakilli olduğum için bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullandığım için emzirmem yasak mama vermek zorunda kalınan acaba en iyi mama hangisi denemek için sma ve Aptamil aldım ama kafam karışık kullanan anneler hangileri den memnun acaba hangilerini önerirsiniz tabiki çocuk doğunca seçecek illaki ama en iyisi olsun istiyorum teşekkürler şimdiden
Cnm bn sma kullaniyorum dogdugundan beri anne sutüne en yakin o diye doktorum önerdi bi sıkınti yasamadim diger mamalari kullanmadigim icin bilemiyorum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Selam kizlarrrr benim bebeğim 35 haftalık oldu doğum yaklasti ancak ben emziremicem nakilli olduğum için bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullandığım için emzirmem yasak mama vermek zorunda kalınan acaba en iyi mama hangisi denemek için sma ve Aptamil aldım ama kafam karışık kullanan anneler hangileri den memnun acaba hangilerini önerirsiniz tabiki çocuk doğunca seçecek illaki ama en iyisi olsun istiyorum teşekkürler şimdiden
Aleykümselam canım ablamda sütü olmadığı için ve bebeği gelişim sorunu yaşadığı için mama vermek zorunda kalmıştı ve sürekli değiştirerek bebeğe en uygun olanını buldu yani en iyisi en doğalı denilen ona fayda sağlamadı değişik değişik deneyip ona uygun olanı buldu. Sma, Hipp, golden diye bişey vardı ondan yani üç beş farklı mama kullandı 🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.