Kızlar bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Kızlar bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,104 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bıktım
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atlasin annesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Öyle biseymi var canm ya naylon poşet nedemek ya eşin niye masinin yarısını gonderiyorki evli artık çoluk çocuk olucak buzamana kadar verdikleri yetmiyormuymus kaynana böyle bı geri kafalı insan olamaz ya insan almaya utanır o parayı çocuğunun riskini yiyo o utansın bedduvasida kendine geri gitsin çok üzüldüm senin için canm ya gerçekten Allah'ım sana sabır versin ❤️
Amin inşallah kuzum ben Allah'a bıraktım hem benim rızkımı hemde benim doğmamış bebeğimin rızkını yiyorlar helal etmiyorum ne kocama nede kaynanama bu dünyada böyle yaparlar ama ahirette bunun hesabını veremezler. Herkes hamilenin duasını almak için uğraşır bunlar beddua almak için uğraşıyorlar

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah kuzum ben Allah'a bıraktım hem benim rızkımı hemde benim doğmamış bebeğimin rızkını yiyorlar helal etmiyorum ne kocama nede kaynanama bu dünyada böyle yaparlar ama ahirette bunun hesabını veremezler. Herkes hamilenin duasını almak için uğraşır bunlar beddua almak için uğraşıyorlar
Evet canm bu dünyanın öteki dünyasıda var bu hayatda yasatdigini yaşamadan ölmicek buda bı gerçek sen Allah'a havale et kendini üzme strese sokma bebekte etkilenmesin sadece Allah'a havale et canm ❤️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evet canm bu dünyanın öteki dünyasıda var bu hayatda yasatdigini yaşamadan ölmicek buda bı gerçek sen Allah'a havale et kendini üzme strese sokma bebekte etkilenmesin sadece Allah'a havale et canm ❤️
Aynen öyle kuzum başka çare yok Rabbimin adaleti büyüktür. Bebişimin varlığı teselli ediyor beni çok şükür Rabbim olmayanlara nasip etsin olanlarada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim kaynanam hiçbişey almadı bide hem beddua ediyor hemde dalga geçiyor naylondan bez yap beyaz bi kundak yeter büyüyünce de çöpün dibinden bulduklarını giydir oğlumun parasını boşuna harcama diye. Oğluda maaşının yarısını ona gönderir yine benim ailem sağolsun onlar ellerinden geleni yapıyor
Yok bizim kocaları dövmek lazm valla

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar kaynanamın kızıda benden 15 gün sonra evlendi her neyse ikimizin bebeğide kız kaynanam ona çok güzel kız bebek eşyaları alırken benim bebeğime erkek eşyaları alıyor benim bebeğimde kız küçük kaynım tutturmuş hiç mi erkek olma ihtimali yok diye çok moralim bozuluyor eşimin gözünün önünde yapıyor eşim ağzını açıp annesine bişey demiyor ben artık bıktım herşeyin gidiyor en kötüsü den en ucuzundan alıyor yeter artık ya yeter haksız mıyım ya canıma kanıma yetti bıktım benimki kız değil mi madem o senin kızın bu da senin oğlun oğlunun çocuğuna da özen niye ozenmiyorsun ne yapicam bilmiyorum evlenirken de öyle yaptı bişey alırken en iyisini en güzelini kızına en kötüsünü de oğluna
Kaynanalarjn huyi öyle onu anladimda kaynin neden erkek diye soruyo sana ne de seninmi cocugun ya benim kaynim öyle yaparsa bir cavabin vererim 1 daha agizni bile acamaz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Gamze akdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaynanamın kızıda benden 15 gün sonra evlendi her neyse ikimizin bebeğide kız kaynanam ona çok güzel kız bebek eşyaları alırken benim bebeğime erkek eşyaları alıyor benim bebeğimde kız küçük kaynım tutturmuş hiç mi erkek olma ihtimali yok diye çok moralim bozuluyor eşimin gözünün önünde yapıyor eşim ağzını açıp annesine bişey demiyor ben artık bıktım herşeyin gidiyor en kötüsü den en ucuzundan alıyor yeter artık ya yeter haksız mıyım ya canıma kanıma yetti bıktım benimki kız değil mi madem o senin kızın bu da senin oğlun oğlunun çocuğuna da özen niye ozenmiyorsun ne yapicam bilmiyorum evlenirken de öyle yaptı bişey alırken en iyisini en güzelini kızına en kötüsünü de oğluna
Ne kaynanam ne kayınpederi çocuğuma Bi iğne bile almadı tatlım taktığın şeye bak bırak sende giydirmessin birilerine hediye götürürsün erkek çocuğu olana hiç umurunda olmasın evladına en guzel ini sen alırsın kimsenin bişey almasına gerek yok ki sen alırsın en guzel ini seçersin bırak bunları duşunme kendini strese sokma boş şeyler için hatta sana söyle söyliyim eşimle maddiaçıdan problemlerimizi vardı kayınpederini aradım dedim 2 yaşında kızım var bide hamileyim 34 haftamdayım bize destek olması için aradım neyse dedim baba bize yardımcı olurmusunuz öbür çocukta olucak geçinmek zor olucak ev yaptırdık onun borçları var falan neyse bana dedi ki karnındaki i evlatlık ver kızının yani görümcemin çocuğu olmuyo görümce me vermemi söyledi doğurup bir gucume gitti ağladım sen ne diyosun bee dedim eşim kızdı babasıyla konusuyor bende evime almam birdaha o gun bu gundur kayınpederimle konusuyorum yani bunları takma sen

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ben bir çöp bile görmedim arayıp sormuyor bile boşver canım sen en iyisini alırsın takma kafanı onun aldıklarını da giyindirme hediye götürürsün birilerine ne takiyosun canım kafana boşver ☺

Tüm sayfalar yüklendi.