Sorum var Kızlar bilgisi olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asdhvfhb tarafından oluşturulan Kızlar bilgisi olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,339 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bilgisi olan var mı
Konbuyu başlatan Asdhvfhb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 37+2yim yarın mecburiyetten ilk defa farklı bir doktora gidicem sizce yarın çatı muayenesi yaparlarmi yada ilk nezaman yapıyorlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Cnm kişiden kişiye değişir bu durum ben senin haftalarda gittim bakılmadi nts sancı çıkmadı diye .. sende sancı çıkarsa bakilabilir

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Normal doğum olacaksa 37 hafta ve sonrasında 1 kere yapılıyor kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Cnm kişiden kişiye değişir bu durum ben senin haftalarda gittim bakılmadi nts sancı çıkmadı diye .. sende sancı çıkarsa bakilabilir
İnşallah kendi doktorum yapar ilk ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal doğum olacaksa 37 hafta ve sonrasında 1 kere yapılıyor kuzum
Yaaa normal doğum gibi gözüküyor ama

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnşallah kendi doktorum yapar ilk ya

Yaaa normal doğum gibi gözüküyor ama
Kendi doktoruna neden randevu almadın ve bu doktordan neden çekiniyorsun kuzum belki daha iyi olacak bilemezsin ki

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 37+2yim yarın mecburiyetten ilk defa farklı bir doktora gidicem sizce yarın çatı muayenesi yaparlarmi yada ilk nezaman yapıyorlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Banada 37 haftada yaptı canım bebek 35+5 dönmüştü. 37 haftada bebek tam yerlesmismi diye kontrol etti. Sen her halükarda temkinli git canım kontrol ederbilir

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Mecbur kaldım ya eşim o güne izin alamadı ne biliyim hani bilmediğim bı doktor ya ondan sanırım inşallah daha iyi olur
Merak etme kuzum yaşamadan bilemezsin stres yaptıkça kolay olan şeyler bile zor gelir emin ol

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Banada 37 haftada yaptı canım bebek 35+5 dönmüştü. 37 haftada bebek tam yerlesmismi diye kontrol etti. Sen her halükarda temkinli git canım kontrol ederbilir
Hazirlikliyim zaten canım benim teşekkür ederim

Merak etme kuzum yaşamadan bilemezsin stres yaptıkça kolay olan şeyler bile zor gelir emin ol
Çok haklısın canım

Çok haklısın canım
İnsLalh kuzum ne yapalım mecbur başa gelen çekilecek her türlü çati muayenesi de doğumu da yapacaz ☺️
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah balım zor

Çok haklısın canım
İnsLalh kuzum ne yapalım mecbur başa gelen çekilecek her türlü çati muayenesi de doğumu da yapacaz ☺️
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah balım zor
Kuzum genelde bir sorun görülmedigi sürece doğuma kadar yapılmıyor
Yarın ola hayrola inşallah ozaman kuzum sanada çok teşekkür ederim 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.