Kızlar bir bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İsmihan tarafından oluşturulan Kızlar bir bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,372 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bir bakar mısınız
Konbuyu başlatan İsmihan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İsmihan

İsmihan

Kayıtlı Üye
rank
Tüp bebeğim tuttu 3 haftadayım dün kahverengi leke gelmeye başladı doktorumla konuştum olabilir dedi göbekten yaptığım iğneyi iki tane vurmamı istedi kanamaya dönüşürse kalçadan iğne yapacağım, moralim çok bozuk çok korkuyorum Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı cevap verirseniz sevinirim

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tüp bebeğim tuttu 3 haftadayım dün kahverengi leke gelmeye başladı doktorumla konuştum olabilir dedi göbekten yaptığım iğneyi iki tane vurmamı istedi kanamaya dönüşürse kalçadan iğne yapacağım, moralim çok bozuk çok korkuyorum Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı cevap verirseniz sevinirim
Canım stres yaparsan olmaz ki Allah'a teslim ol zaten o çocuk dünyaya gelecekse ne olursa olsun gelecek inşallah böyle düşün

İsmihan

Kayıtlı Üye
rank
Canım stres yaparsan olmaz ki Allah'a teslim ol zaten o çocuk dünyaya gelecekse ne olursa olsun gelecek inşallah böyle düşün
Aslında çok stres yapmıyorum yıllardır uğraştığım için üzgünüm biraz, teselli ve tavsiyeniz için teşekkür ederim dua edin inşallah

İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini canım

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun çok zorlu bir süreç🙏 ablam da ilk tüp bebekle doğum yaptı bi çanta ilacı vardı. Şimdi dondurulmuş yumurtaları var tekrardan aynı tedaviye başlayacak

İsmihan

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini canım
İnşallah teşekkür ederim Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun çok zorlu bir süreç🙏 ablam da ilk tüp bebekle doğum yaptı bi çanta ilacı vardı. Şimdi dondurulmuş yumurtaları var tekrardan aynı tedaviye başlayacak
Evet gerçekten zorlu bir süreç birinci denememde tutmadı Bu ikinci denemem bu defa tuttu çok şükür diye sevinirken dünden beri üzdü bizi biraz, ama işte kahverengi leke olduğu için korkma dedi doktor, İnşallah dediği gibi ciddi bir durum oluşmaz.İlaç kısmına gelince günde 10 defa ilaç alıyorum bende. Allah'ım kimsenin emeklerinin zayi olmasına izin vermesin inşallah 🤲

Son düzenleme:

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah teşekkür ederim Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet gerçekten zorlu bir süreç birinci denememde tutmadı Bu ikinci denemem bu defa tuttu çok şükür diye sevinirken dünden beri üzdü bizi biraz, ama işte kahverengi leke olduğu için korkma dedi doktor, İnşallah dediği gibi ciddi bir durum oluşmaz.İlaç kısmına gelince günde 10 defa ilaç alıyorum bende. Allah'ım kimsenin emeklerinin zayi olmasına izin vermesin inşallah 🤲
Amin inşallah 🙏

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm insh bı sıkıntı olmaz guzelim duam senle bebeğinle.. rabbim evlat isteyen herkese evlat nasip eylesin 🤲🏻şuan nasılsın cnm var mı halen leken

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
Oooo hiç korkma ben ne kanama yaşadım kan sulandırıcı yi azaltmış ti doktorum

Assya

Kayıtlı Üye
rank
Korkmana gerek yok benmde bir hafta önce aynı şekilde ilk önce kahverengi akıntım oldu sonra böyle pembemsi olmaya başladı çok korkmuştum doktra gittim çok onmli bişey yok dedi ama her ihtimale karşı doktrm düşük önleyici iğne verdi kalçadan yaptrdim beş gün 13 haftaligim bende şuan iyi sıkıntımız yok çok şükür umarım sende de onmli bişey yoktr 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.