Kızlar bir sorum var.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Kıymet tarafından oluşturulan Kızlar bir sorum var. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 925 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar bir sorum var.
Konbuyu başlatan Kıymet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smyrmry

Kıymet

Kayıtlı Üye
rank
9 haftalık hamileyim, hayatım da ya 2 yada 3 defa noddle yemişimdir, ama 2 gündür canım acayip noodle çekiyor. Kimi zararlı diyor kimi bişey olmaz diyor, dün korkarak yedim ama yine canım istiyor. Sizce noodle zararlı mı?

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
9 haftalık hamileyim, hayatım da ya 2 yada 3 defa noddle yemişimdir, ama 2 gündür canım acayip noodle çekiyor. Kimi zararlı diyor kimi bişey olmaz diyor, dün korkarak yedim ama yine canım istiyor. Sizce noodle zararlı mı?
Küçücük çocuklar bile yiyor zararlii bilmem ama onun yerine bildiğin makarna zaten makarna tercih etsen canım soslu felan

Kıymet

Kayıtlı Üye
rank
Küçücük çocuklar bile yiyor zararlii bilmem ama onun yerine bildiğin makarna zaten makarna tercih etsen canım soslu felan
Dün anneme yaptırdım ama yiyemedim, nedense noodle bi güzel görünüyor gözüme. Çok kararsız kaldım valla

Tüm sayfalar yüklendi.