Kızlar biraz dertleşelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde ecrin ishak tarafından oluşturulan Kızlar biraz dertleşelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 242 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Kızlar biraz dertleşelim
Konbuyu başlatan ecrin ishak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hamileyken böyle bir sey nasıl yapabilir ya sen onlara gelmişsin sığınmışsın ay allahım ya yani ailene çok sey diyesim geldiyorda neyse 3 evladın var allah bağışlasın bi aldatan bana göre hep yapar yani ailen arkada olsa zor bir süreç ama aile sahip çıkarsa çok rahat atlatırsın ama onlarda ayrı bi alemiş zaten de neyse.
Onlarda olup da bende olmayan ne var diyorsun bak her kadın aynı bazıları kendisine sürekli bakım veriri bazılarıda kendisini boş verir bak şöyle bir örnek veriyim benim ablam var ve 38 yaşında çok bakımsız şöyle örnek veriyim eşi para verir git bişiler al kendine der ablam o parayı bankaya atar bi montu var inana abartmıyorum ben kendimi bildim bileli kadında o mont var kendisine bakmıyor istemiyor bunu kendi şeçiyor ve bir gün ben okuldan servisle yurda gidiyordum bu olay bi 4 yıl once falan yaşandı baktım kocası arabada işiklarda yanında uzun saçlı geç bakımlı çıtı pıtı bir kadın vardı ve ön koltukta oturuyordu kadında ben bunu görünce anneme soyledim annemde ablama söyledi ve ablamda görmezlikten duymazlıktan gelmiş naipiyim anne demiş annemin zoruna gitti ortalığı 56 yaptı bildigin işte kocasını aradı kocasının kardeşinin dükkanına gitti benle beraber sabahın köründe kardeşi abisini sıkıştırmış kocasıda akşamına bizi aradı ve telefonu ablam aldı ben şikayetci değilim sen niye ortalığı karıştırdın dedi anneme sonra ben aldım telefonu ağızıma geleni saydım kocasına da ablama da bak bu hak ediyor aldatmayı ailen arkanda yani ki adam para veriyor kendisine hiç bir bakımı yok buna tamam derim sen aldatılmıcan da kim aldatılcak yani şimdi senin durmunu bilmiyorum belki sen çocuklardan bile yetiştiremiyor olabilirisin bu çok normal yada yapıyorsun kendine çok özen gösteriyorsun eşine hem duygusal anlamda hem psikolojik anlamda iyi gidiyorsun anlayışlısındır kş oyle tahmin ediyorum ama buna ramen eşin bunları yapıyorsa oda eşinin ayıbı kendini burda suçlayamazsın sen elinden geleni yapmış oluyorsun çünkü.
Valla o da bence haketmiyor madem memnun değilsin eşinden boşarsın bekar hayatı yaşarsın.Ekonomi bozuldukça millet iyicene geniş oldu, herkes her şeye 3 kuruş için katlanıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar