Canımsın bende hiç iyi değilim içimden hep ağlamak geliyor burada yanlızım 13yadinda bı oğlum var hiç bı destekcim yardımcı olanda yok 34+3 haftalık hamileyim eşimde burada olduğum için bana tripli dün görümcem aramış kendini yanlız çaresiz hissediyorsun diymi abim yok diye diyo Allah'ım var yanımda o benimle dedim kimseye ihtiyacım yok dedim ama inan dışarıya hep güçlü görünmek ten yoruldum iyi biri olmuycam artık desem de yaradılış sanırım yürüyemiyorum çok fazla artık markete eczane fatura lari ödemeye her yere ben gidiyorum bu halde eşimde şimdi den hamile depresyon nuna girmiş sesini duymaya bile tahammül um yok bazen Allah vicdan azabı versin o adama da dogursam bile bı sizlere yazicam kizlar kimseye haber vermiycemAnneler nasılsınız biliyorsunuz dogum yapalı yarın 15 gün olacak sezeryan oldum kimsem yok yanımda annem 1 hafta geldi gitti çalışıyor magazada kızlar kaynanamgil bir tas yemek vermedi dogum yaptım ilk gece görümce geldi hastaneye akşam 9 da sabaha kadar uyudu sezeryanım şişti o gün tek başıma yataktan kalktım hep emzirmeye çok sinir oldum cumartesi sabah erkenden gitti yoruldum dedi anne zavallı geldi ama kıyamet koptu annem dedi bu ne hal akşama imza verip eve gittim evime alt üst etmişler Oglumda yemek bile yapmamışlar kendileri yemişler bide benim yanımda annemi kötüledilerr bende laf soktum çok psikolojim bozuldu helal edin hakkınızı uzun oldu![]()