Kizlar biraz ozel ama....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde D❤H❤L tarafından oluşturulan Kizlar biraz ozel ama.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,179 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar biraz ozel ama....
Konbuyu başlatan D❤H❤L
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Icini rahatlattiniz hepiniz sağolun ben hep beni istemediğini duşunmekten mahvoldum
Ne demek canım benim. Çünkü bende senin gibi düşünmekten deliriyordum🤷 hamileyken eşim de benden uzak duruyordu baktım olmuyor konuştum🤭 dediki size zarar vermekten korkuyorum zaten ağrıların var ya daha çok ağrıya sebep olursam dedi. Gerçekten konuşmadan anlayamaz sın canım. Düşünme fazla konuş hal olur 😉

Son düzenleme:

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kizlar ozel biršey soracam sakin kizmayin bana genelde sevmem boyle ozel konulari anlatmayi ama icime dert oldu ben dogum yapali 4ay oldu esim korunmak amaçli yaklaşmiyor bana 3 ayin sonunda sadece 1 kere oldu bunun altinda baska sebepler aramalimiyim yoksa esimin guzel dusuncesi mi bilemedim
Benjm ewim 8 aydir hamile oldugum icin bene tokunmuyo

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ozel biršey soracam sakin kizmayin bana genelde sevmem boyle ozel konulari anlatmayi ama icime dert oldu ben dogum yapali 4ay oldu esim korunmak amaçli yaklaşmiyor bana 3 ayin sonunda sadece 1 kere oldu bunun altinda baska sebepler aramalimiyim yoksa esimin guzel dusuncesi mi bilemedim
Cnm valla seni düsünüyorsa ne guzel bnmki 40 gunun dolmasini safak sayar gibi sayiyordu korunmak icinse eger igne filan yaptir esininde ici rahat olur

Murat.Cennet.Dawud

Kayıtlı Üye
rank
Tatlim kocan cok anlayisli biri benimde dogum yaptigima 4 ay oldy 1 kere yaklasma oldu hic rahatsizlik vermek istemiyor yorulyorsun uzakli gun bide gece kalkip cocugi emziryorsun zor olyor biraz buysun sonra sen benimkisindiyor su an oglumky 🥰🥰😀😀😀 hic kotu dusunme

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bu konuyu en iyi sen bilirisn anlarsın bence cnm.. sana karşı ilgili mi mesela ..yoksa öyle yabancı biri gibi mi davraniyir

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Korunmak amaçlı mı yoksa yeni doqum yaptıqın için rahatsız olma die mi.. bunu ayırt et bence önce.. eqer korunmak içinse bence çok yanlış birçok korunma yöntemi war senden uzak durması yanlış uzaklık soğukluk qetirir bence.. Ama eqer seni düşünüp dikişlerin için seni zorlamamak içinse çok nazikçe bir davranış canım..

Canım sen eşini daha iyi bilirsin biz ne desek boş davranışına bağlı canım sana davranışları eskisi gibiyse hiç kafana takip üzülme böyle şeyleri biyerin agriyordur yada ağrır dikişler felan diye düşünebilir yani gayet normal 😘

D❤H❤L

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen eşini daha iyi bilirsin biz ne desek boş davranışına bağlı canım sana davranışları eskisi gibiyse hiç kafana takip üzülme böyle şeyleri biyerin agriyordur yada ağrır dikişler felan diye düşünebilir yani gayet normal 😘
Aramiz gayet de iyi hatta eskiden daha bağliyiz bir birimize çok seviyoruz bir birimizi bebek bakiminda da cok yardimci kizim gece huysuzlanirsa bana yardim eder beraber uyuturuz fln ama kendisine de diyemiyorum utanirim demeye gunlerdir kafama taktim durdum

Aramiz gayet de iyi hatta eskiden daha bağliyiz bir birimize çok seviyoruz bir birimizi bebek bakiminda da cok yardimci kizim gece huysuzlanirsa bana yardim eder beraber uyuturuz fln ama kendisine de diyemiyorum utanirim demeye gunlerdir kafama taktim durdum
Takılma o zaman canim seni düşündüğü içindir.

Tüm sayfalar yüklendi.