Kızlar biraz özel olucak ama kusura bakmayın🙈🙈🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Kızlar biraz özel olucak ama kusura bakmayın🙈🙈🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,507 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar biraz özel olucak ama kusura bakmayın🙈🙈🙈
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Sybm

Guest
rank

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Oda şansına 🤣🤣 animasyon şeklinde videolar vardir ama sallama çay paketi gibi paketlerde aciyosun icinde birtane balon gibi çıkıyor sonra esin gerisini hallediyor sende korkmadan devam ediyorsun 🤣
Bence eşi biliyordur yaa 😂😂 töbe töbe kadınlar bilmez de erkekler bilmez mi yok artık 🤪

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Utanma canım utanirsan de ki korunmak için ne kullanılıyor de bilmezmis gibi oda isimlerini söyleyince işte 😅
Doğru diyom böyle diyim bari 😃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende saglık ocagı meaj attım bakalım ne der
Banada haber ver cnm

Bende saglık ocagı meaj attım bakalım ne der
Banada haber ver cnm
Kondom alabilirmiyim dedim kac tane diye sordu ne biliyim kac tane veriyosunuz dedim 12 dedi verdi bitince yine gelirsin dedi iki uc kere gittim sonra spral taktirdim bir yilda iki kez kaydı daha sonra esim marketten aliyordu kendine sağlık ocağında kiler rahatsiz ediyormus en son iki yildirda geri çekme yöntemi ile korunuyorduk oda elimizde patladı ikinciye hamileyim şimdi 32 haftalık 🤗
Hayırlısı olsun cnm geri çekilme yönteminde korkuyorum 3 aylık bebişim var zaten bakalım bende o dediğinden diyim

Sybm

Guest
rank
Doğru diyom böyle diyim bari 😃

Banada haber ver cnm

Banada haber ver cnm
Hayırlısı olsun cnm geri çekilme yönteminde korkuyorum 3 aylık bebişim var zaten bakalım bende o dediğinden diyim
Cnm varmış veriyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.