Kizlar birsey soracağım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevilll tarafından oluşturulan Kizlar birsey soracağım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 607 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar birsey soracağım
Konbuyu başlatan Sevilll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben bi 10 gün önce idrar testi yaptırdım herhangi bir enfeksiyon çıkmadı alt bölgemde yanma vs bir sıkıntı da yok su da içiyorum.ama yinede idrar rengim kahverengi gibi cok açık olmuyor birturlu. Kan ilaci ve omega 3 kullaniyorum bunlardan kaynaklanır mi. Acaba bu şekilde olan var mi aranızda.

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben bi 10 gün önce idrar testi yaptırdım herhangi bir enfeksiyon çıkmadı alt bölgemde yanma vs bir sıkıntı da yok su da içiyorum.ama yinede idrar rengim kahverengi gibi cok açık olmuyor birturlu. Kan ilaci ve omega 3 kullaniyorum bunlardan kaynaklanır mi. Acaba bu şekilde olan var mi aranızda.
Kan ilaci yapiyor canim

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
İlaçlar rengi değiştiriyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar