Kızlar birşey soracağım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Kızlar birşey soracağım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 559 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar birşey soracağım
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Şuan 29+5 günlük hamileyim bebeğim bu haftaya kadar çok haretliydi ama dünden beri çok az hareket ediyor tatlida yiyorum yinede fazla hareket etmiyor 30 haftalarda bebeğin hareketleri nasıl olmalı bilgisi olan yazabilir mi

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Şuan 29+5 günlük hamileyim bebeğim bu haftaya kadar çok haretliydi ama dünden beri çok az hareket ediyor tatlida yiyorum yinede fazla hareket etmiyor 30 haftalarda bebeğin hareketleri nasıl olmalı bilgisi olan yazabilir mi
Duruş pozisyonundan olabilir canım, birde gitgide büyüdüğünden yeri daralıyor ve hareketleri kısıtlanıyor canım.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gün içerisinde kendini yormuşsan bebek hareketleri yavaşlıyor. Bu haftalarda sonra hızla büyüyorlar yeri de daralıyor haliyle. Ama günde 10 dan az hareket etmemeli ona dikkat et

Tüm sayfalar yüklendi.