Kızlar böyle bir şey sormaya utanıyorum ama..

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar böyle bir şey sormaya utanıyorum ama.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,505 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar böyle bir şey sormaya utanıyorum ama..
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ya hiçbir fikrim yok bu konuda gebeliğim zor geçiyor fazla Su içemiyorum bide üstüne korona oldum fazla hareket edemedim bu haftadan sonra yine spora baslicam çok şükür kusmalarım baya azaldı yiyorum artık su içmeye zorlaycam kendimi belki o zaman daha iyi olur. Ama internetten doktorları dinledim gebelikte oluyormuş bu illet şey ama fena bişey kimsede olmaz inşallah 🤦🤦🤗🤗
Aman Allah korusun, inşallah tez vakitte geçer ☺️🤲 su içmeye gayret et ama çok önemli gebelikte. Allah yardımcın olsun inşallah 🙏

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aman Allah korusun, inşallah tez vakitte geçer ☺️🤲 su içmeye gayret et ama çok önemli gebelikte. Allah yardımcın olsun inşallah 🙏
Amin canım sağolasın inşallah bakalım daha çok dikkat edeceğim kuru meyvelerden tüketeceğim onların da faydası olurmuş ama baya zor birşey insan yaşayınca anlıyor 😣🤦

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
İlk defa başıma böyle bişey geldi ayıptır söylemesi basur mü hemoroid mi adı ne ise ondan oldum galiba ben 😩 sürekli de öksürüyorum ve öksürdükçe daha kötü ağrıyor sanki yara varmış gibi bir ağrı 😟 doktora gitmeye de utanırım bundan napacam ben bilemedim. Acaba evde bişey yapılamaz mı başına gelen oldu mu? Buraya yazarken bile çok utanıyorum doktora nasıl derim bunu 😳
Canım kesinlikle uyanacak bişey yok.. hamilelikte daha da zorluyor mutlaka doktora qözükmelisin

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
İlk defa başıma böyle bişey geldi ayıptır söylemesi basur mü hemoroid mi adı ne ise ondan oldum galiba ben 😩 sürekli de öksürüyorum ve öksürdükçe daha kötü ağrıyor sanki yara varmış gibi bir ağrı 😟 doktora gitmeye de utanırım bundan napacam ben bilemedim. Acaba evde bişey yapılamaz mı başına gelen oldu mu? Buraya yazarken bile çok utanıyorum doktora nasıl derim bunu 😳
Canım hamileysen sıcak suya oturma sakın sakıncalı doğuma neden olur sağlık ocağı da yazar krem ama kendi soktorundan ne kullanabileceğini öğren yazayım der hamile olanlara diğer doktorlar kolay kolay ilac yazmıyor benimde başıma geldi doktorumu aradm onun söylediği kremi yazdirdm

Tüm sayfalar yüklendi.