Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşimle korunmayı bıraktık ancak ilişkiden sonra regl oldum hatta 2 defa. İlişkiden sonra kesin olsun diye 1 ay sonra kan verdim <0,5 çıktı sonucum. Bugün akşam da test yaptım ilişkiye girmedik ama yine de bakmak istedim var mı yok mu diye. Görseli ekliyorum kızlar bakarsanız sevinirim.
Bazı kadınlarımız hem adet olup hem hamile olabiliyor canım bence pazartesi günü aile hekimi git kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum de inşallah hamilesindir
Eşimle korunmayı bıraktık ancak ilişkiden sonra regl oldum hatta 2 defa. İlişkiden sonra kesin olsun diye 1 ay sonra kan verdim <0,5 çıktı sonucum. Bugün akşam da test yaptım ilişkiye girmedik ama yine de bakmak istedim var mı yok mu diye. Görseli ekliyorum kızlar bakarsanız sevinirim.
Ben şimdi anlamadım sen hamile olmak istiyormusun istemiyormusun kan testi vermişsin negatif çıkmış test yapmışsın oda negatif ve sanırsam evlide değilsin durumunu açıklasan insanlar daha iyi yardımcı olurlar.
Canım bizde korunmayı bıraktık eşimle birlikte olduktan sonra adet oldum gecikme olmadı. Ama biraz farklıydı diger adetlerime göre. Diger adet zamanı gelmeden test yaptım bel agrım çoktu diye. İlk denememizde tutmuş megersem üzerine adet olmuşum. İnşallah Allahım da gönlüne göre verir. Yarın test yapınca haber ver canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bazı kadınlarımız hem adet olup hem hamile olabiliyor canım bence pazartesi günü aile hekimi git kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum de inşallah hamilesindir
Benim arkadaşım 6 ay adet oldu hamileliginde bu yüzden hamile oldugunu oglu karnında oglu büyüyüp hareketlenince anladı. Karnının içide genişmiş doguma giderken bile karnı azıcıktı olabiliyor yani dedigin gibi