Kızlar bu akşam test yaptım bir bakar mısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ipekdemirbas3 tarafından oluşturulan Kızlar bu akşam test yaptım bir bakar mısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,187 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bu akşam test yaptım bir bakar mısınız?
Konbuyu başlatan ipekdemirbas3
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ipekdemirbas3

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle korunmayı bıraktık ancak ilişkiden sonra regl oldum hatta 2 defa. İlişkiden sonra kesin olsun diye 1 ay sonra kan verdim <0,5 çıktı sonucum. Bugün akşam da test yaptım ilişkiye girmedik ama yine de bakmak istedim var mı yok mu diye. Görseli ekliyorum kızlar bakarsanız sevinirim.
Bence negatif.adet dön.yaklaştıysada bu şekilde çıkabiliyor.adet gecikmesinden 3 gün sonra sabah uyanır uyanmaz ilk idrarın ile tahlil yap .evde en dogru sonuç o şekilde çıkar.Allah hakkında hayırlısını versin

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle korunmayı bıraktık ancak ilişkiden sonra regl oldum hatta 2 defa. İlişkiden sonra kesin olsun diye 1 ay sonra kan verdim <0,5 çıktı sonucum. Bugün akşam da test yaptım ilişkiye girmedik ama yine de bakmak istedim var mı yok mu diye. Görseli ekliyorum kızlar bakarsanız sevinirim.negatif
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşimle korunmayı bıraktık ancak ilişkiden sonra regl oldum hatta 2 defa. İlişkiden sonra kesin olsun diye 1 ay sonra kan verdim <0,5 çıktı sonucum. Bugün akşam da test yaptım ilişkiye girmedik ama yine de bakmak istedim var mı yok mu diye. Görseli ekliyorum kızlar bakarsanız sevinirim.
Bnce negatif cnn

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm test silik gibi net değil ... Sen kan testi ver ya da erken gebelik testi al kesin ogrenirsin

ipekdemirbas3

Kayıtlı Üye
rank
Kan testinde genelde yanılma payı olmuyor kuzum

Canım bizde korunmayı bıraktık eşimle birlikte olduktan sonra adet oldum gecikme olmadı. Ama biraz farklıydı diger adetlerime göre. Diger adet zamanı gelmeden test yaptım bel agrım çoktu diye. İlk denememizde tutmuş megersem üzerine adet olmuşum. İnşallah Allahım da gönlüne göre verir. Yarın test yapınca haber ver canım :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim arkadaşım 6 ay adet oldu hamileliginde :) bu yüzden hamile oldugunu oglu karnında oglu büyüyüp hareketlenince anladı. Karnının içide genişmiş doguma giderken bile karnı azıcıktı olabiliyor yani dedigin gibi :)
Nasıl yani testte mi yaptırmamış canım? Ben test yaptırmadım desem belki ama test yaptırdım ben o yüzden geçmiş ilişkiden umudum yok denemelere devam edicez eşimle önümüzde ki aylara bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.