Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKızlar bu aydan sonra bulantı olur mu ya. 5.ayın sonuna kadar kusma bulantı olmuştu.
Bu ara ev aramak için o kadar yürüdüm ki baya yoruldum çünkü eşim bir saat arıyor yok deyip bırakıyor bende çıkıp belki 3-4 saat ev aradığım oldu baya baya belki günde 15 bin adımı geçik yürüdüm ondan mıdır bilmiyorum bu ara yürümeye bile halim yok. Bide uzun yürüyünce bebek taş gibi oluyor bir yere toplanıyor hatta bir kaç kez kanamam oldu ama şükür bebişim iyi çıktı kalp atışını dinletti doktor iyi dedi. Ondan bu ara full uzanmak istiyorum çünkü gece uyuyamıyorum sabah gün açıyor 4 gibi uyuyorum sonra işte 10 gibi kalkıyorum bazen daha erken kalkıyorum. Ondan herhalde aşırı yorgun hissediyorum kendimi ev bulamıyorum ondan sanırım psikolojik bir yorgunlukta var ev sahibimiz uyuzun teki
Bu ara ev aramak için o kadar yürüdüm ki baya yoruldum çünkü eşim bir saat arıyor yok deyip bırakıyor bende çıkıp belki 3-4 saat ev aradığım oldu baya baya belki günde 15 bin adımı geçik yürüdüm ondan mıdır bilmiyorum bu ara yürümeye bile halim yok. Bide uzun yürüyünce bebek taş gibi oluyor bir yere toplanıyor hatta bir kaç kez kanamam oldu ama şükür bebişim iyi çıktı kalp atışını dinletti doktor iyi dedi. Ondan bu ara full uzanmak istiyorum çünkü gece uyuyamıyorum sabah gün açıyor 4 gibi uyuyorum sonra işte 10 gibi kalkıyorum bazen daha erken kalkıyorum. Ondan herhalde aşırı yorgun hissediyorum kendimi ev bulamıyorum ondan sanırım psikolojik bir yorgunlukta var ev sahibimiz uyuzun teki
Bulantı kişiden kişiye göre değişir kuzum olabilir. Bebeğin kasıklara baskı yapması büyük ihtimal doğum pozisyonunu aldığı içindir
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr