Kızlar cinsiyet belirlendi 🤲🏻

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Haviş🌾 tarafından oluşturulan Kızlar cinsiyet belirlendi 🤲🏻 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,613 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar cinsiyet belirlendi 🤲🏻
Konbuyu başlatan Haviş🌾
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haviş🌾

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kizceler bugün cinsiyetimizi öğrendik bir erkek bebeğim olacakmış 👼 haberi duyunca ağladım .. çok duygusal bir anmis meğer .. rahim ağzı açılma varmı diye detaylı baktı şükür yokmuş erken doğum olabilir mi diye .. bebeğim sağlıklı şükür 🤗
Hayırlı evlat olsun inşallah canım bu sene erkek senesi herhalde benimde erkek çevremdekilerde hep çoğu erkek diyodu

Haviş🌾

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı evlat olsun inşallah canım bu sene erkek senesi herhalde benimde erkek çevremdekilerde hep çoğu erkek diyodu
Sağol kuzum seninkide hayırlı evlat olsun 🤗 hadi ya benim ablam falan doğum yaptı kız bizde kiz çok erkek az 🤗 o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi şükür 🙏

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Sağol kuzum seninkide hayırlı evlat olsun 🤗 hadi ya benim ablam falan doğum yaptı kız bizde kiz çok erkek az 🤗 o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi şükür 🙏
Amin kuzum hepimizin hayirli evlat olsun biz kız bekliyorum yani iki tarafında gönlünden geçen oydu ama olsun kız erkek farketmez sağlıkla sıhhatle gelsinler de ilk gebelik olunca kızı erkeği farketmiyo bence

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kizceler bugün cinsiyetimizi öğrendik bir erkek bebeğim olacakmış 👼 haberi duyunca ağladım .. çok duygusal bir anmis meğer .. rahim ağzı açılma varmı diye detaylı baktı şükür yokmuş erken doğum olabilir mi diye .. bebeğim sağlıklı şükür 🤗
Canımm cok sevindim senin adina saglikla kavustursun rabbim❤

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Hayirli evlat olsun❤😍

Tüm sayfalar yüklendi.