❗❗Kızlar çok acil ❗❗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan ❗❗Kızlar çok acil ❗❗ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,706 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ❗❗Kızlar çok acil ❗❗
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şüküfe

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim üç aylık az evvel emdikten sonra kustu ve kusmuğunda kana benzer kahverengimsi mi desem öyle birşeyler vardı hatta beyaz bir ağız beziyle sildim üstüme kustu önündeki önlüğe kustu kahverengimsi gibi kana da benzettim neden olur ne bu başına gelen var mı ne yapsam acile mi gitsem 😟😟

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Bebeğim üç aylık az evvel emdikten sonra kustu ve kusmuğunda kana benzer kahverengimsi mi desem öyle birşeyler vardı hatta beyaz bir ağız beziyle sildim üstüme kustu önündeki önlüğe kustu kahverengimsi gibi kana da benzettim neden olur ne bu başına gelen var mı ne yapsam acile mi gitsem 😟😟
midesi usutmus ola bilir canim

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
midesi usutmus ola bilir canim
Ne yapsam acile gitsem mi nasıl üşüttü ki anlamadım off üşütme yüzünden kana benzer kusmuk olur mu aşırı korktum ben 😞😞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum sen hastaneye gotur emin olmak için aysem
Acile gideyim di mi neşesi de yerinde vıcır vıcır sürekli gülüyor eğleniyor konuşuyor karnisi da şiş gibi sanki

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Bence götür canim acile ciddi bisey de olabilir geçmiş olsun🤲😊

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ne yapsam acile gitsem mi nasıl üşüttü ki anlamadım off üşütme yüzünden kana benzer kusmuk olur mu aşırı korktum ben 😞😞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Acile gideyim di mi neşesi de yerinde vıcır vıcır sürekli gülüyor eğleniyor konuşuyor karnisi da şiş gibi sanki
Doğumdan sonraki ilk birkaç gün içinde bebeğin az miktarda eski kan kusması olağandışı bir durum değildir. Bunun nedeni, bebeklerin doğum sırasında (ister vajinal doğum ister sezaryen olsun) sıklıkla kan yutmasıdır. Kusmuktaki kan genellikle koyu kırmızı veya kahverengi renktedir. internetden bunu buldum canim

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Doğumdan sonraki ilk birkaç gün içinde bebeğin az miktarda eski kan kusması olağandışı bir durum değildir. Bunun nedeni, bebeklerin doğum sırasında (ister vajinal doğum ister sezaryen olsun) sıklıkla kan yutmasıdır. Kusmuktaki kan genellikle koyu kırmızı veya kahverengi renktedir. internetden bunu buldum canim
Hmm 3 aylik diyo ama

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum hastaneye götür istersen bi ya hiç duymadim ben neden olurki inşallah önemli birşey yoktur kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.