❗❗Kızlar çok acil ❗❗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan ❗❗Kızlar çok acil ❗❗ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,706 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ❗❗Kızlar çok acil ❗❗
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şüküfe

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Şuan yine emiyor emdiği gibi kusuyor normalde de ondan bakacam beyaz mendil aldım yanıma kusmugunu onunla silecem bakalım inşallah daha olmaz olursa eğer eşim uyuyor direkt onu kaldırıp acile götüreceğim 😟
Daha olmaz inşallah canım ya. 🙏 bir de bebeğinin başı gövdesine göre yüksekte emzir sonra gazını çıkart başı biraz yüksekte yatır bakalım tekrar olacak mi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ya o zaman sadece o göğsünden emzir ki açılsın saat yönünde masaj yap ılık duşta iyi gelir
Onu emzirirken diğeri şişiyor ağrıyor anlamadım iki gündür böyle oluyor 🤦
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha olmaz inşallah canım ya. 🙏
İnşallah ama aşırı korktum midesi kanıyor sandım eşime diyorum o da niye acaba diye bana soruyor ablama resmini attım onunda başına çok gelmiş dediki mastitte göğüs enfeksiyon kapıyor bebekte onu emip kusuyor dedi 🤦 bilsem emzirmezdim sağardım dökerdim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim üç aylık az evvel emdikten sonra kustu ve kusmuğunda kana benzer kahverengimsi mi desem öyle birşeyler vardı hatta beyaz bir ağız beziyle sildim üstüme kustu önündeki önlüğe kustu kahverengimsi gibi kana da benzettim neden olur ne bu başına gelen var mı ne yapsam acile mi gitsem 😟😟
Senin gogusunde yara vs var mı yok mu ilk ona bak eğer yoksa Ahmet'i direk hasteneye götür cabim

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim üç aylık az evvel emdikten sonra kustu ve kusmuğunda kana benzer kahverengimsi mi desem öyle birşeyler vardı hatta beyaz bir ağız beziyle sildim üstüme kustu önündeki önlüğe kustu kahverengimsi gibi kana da benzettim neden olur ne bu başına gelen var mı ne yapsam acile mi gitsem 😟😟
Canım benim Bir arkadaşımın bebeği de öyle kahverengi kusuyordu sonra midesinde sıkıntı çıktı sindirme ile alakalı ameliyat oldu korkutmak değil niyetim ama sen de bir götür istersen doktora ciddi olabilir

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Senin gogusunde yara vs var mı yok mu ilk ona bak eğer yoksa Ahmet'i direk hasteneye götür cabim
Göğsümde mastit oldu şuan hala ağrıyor ablam ondan olmuştur dedi zaten şimdi o göğsümü emmeyi reddediyor 😟
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim Bir arkadaşımın bebeği de öyle kahverengi kusuyordu sonra midesinde sıkıntı çıktı sindirme ile alakalı ameliyat oldu korkutmak değil niyetim ama sen de bir götür istersen doktora ciddi olabilir
Sabah acile gitmekte istemiyorum aslında randevu aldım çocuk doktoruna götüreceğim inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.