Adami bi doktor gormasi lazim psihologa gitsin ciddi sorun var. Benda onca baska kadin var hayatinda dedimda ama kadinlarla isi olmaz diyinca vaz gectim bise deyim erkeklar cok uyaniklar sana nomera yapipda baskayla iliskisi olanda cokk var bi acigini bulamassin ama mutlak biri oluyo. Ikinizda bi psihologa gidin derim cunku Sanelar var aranizdaYa eşimin öyle karıyla kızla pek isi olmaz ya cunku 20 senelik evliyim daha esimin hic bikiza yazdigini baktigini gormedim arada tele fonunuda kurcaliyorum ama yok birsey hep çocuğu bahane ediyor yok kızının yanında sigara icemiyormus telefona bakamiyormus filim serediyormus ses olacak diye ama benimde yavaş yavaş canıma tak ediyor gayri bıktım ayrtikya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Soylesoyleyim ilişkin arada bir oluyor olduktan sonrada zaten odasına gidiyor sanki evde tek başına yasamak ister gibi
Soylesoyleyim ilişkin arada bir oluyor olduktan sonrada zaten odasına gidiyor sanki evde tek başına yasamak ister gibi
Sana helal olsun 20 sena bu adamla evli kalmanaBazen kendi kendime diyorumki ben bunun gibi odun gibi birine nasıl varmisim diyiyorum çok zit kutuplariz çok o yanlizgi sever bende tam tersi ben sen şakrak biriyim oda tam tersi ben gezmeyi eğlenmeyi çok severim oda tam tersi ben ailemle vakit geçirmeyi severim özel günleri düşünürüm oysa benim tam tersi
çok zittim

Son düzenleme: