Kızlar çok kötüyüm hamileyim sevgilim terk etti

• Konbuyu başlatan Çok kötüyüm
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çok kötüyüm tarafından oluşturulan Kızlar çok kötüyüm hamileyim sevgilim terk etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,698 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar çok kötüyüm hamileyim sevgilim terk etti
Konbuyu başlatan Çok kötüyüm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ailesi dağınık biri annesi cahilin teki sadece oğlunu pofpoflayan bir kadın. Babalık davasını açıcam ama ben kendimi çok kötü hissediyorum 2. Evliliğim olacaktı benim 7 yaşında bir kızım var kızımla tek yaşıyorum simdi üstüne bir bebek daha geliyor ne yapacağımı bilmiyorum

Annem yok vefat etti. Böyle bir adamı artık istemiyorum babasız çocuk dünyaya getireceğim o çocuğa ne diyecegim cevremdekilere ne diyeceğim babama bu durumu nasıl anlaticam beni o kadar çaresiz bıraktı ki kendimi çok kötü hissediyorum 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Demekki doğru insan değilmiş fakat sevincede bu yaşında insan evlenmeyi ertelemez bukadar birde hamile kalma ihtimalin varken dikkat etmemenin bedelini umarım o bebek ödemez moralini yüksek tutup akıllıca bişeyler düşüneceksin olan olmuş artık

Sybm

Guest
rank
5 yıllık bir ilişkim vardı birbirimizi çok sevdik ve ben hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık gebeliğim vardı erkek arkadaşima söyledim sevinçten havalara uçtu aldiralim dedim müsade etmedi şuan 15 haftalık gebeyim ve erkek arkadaşım beni nikah için hep oyaladı ve bu akşam ondan bı kaç birşeyler istedim onları bırakacaktı bana ben onu beklerken numarasını değiştirmiş sosyal medyadan bizim resimleri kaldırmış ve biyografisine yanlız yazmış beni sosyal medyada heryerden engelledi ortada hiç bir şey yokken beni terk etti hiç birşey soylemeden gitti çok çaresiz hissediyorum kendimi ben napicam 😔
Şimdi karnın çıkmıştır niye hemen nikah kıymadın cnm erkeklere güven olmaz ama Allahım sana yardım etsin

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Allah yardımcın olsun canım o olmasa da bebek bi şekilde büyür. Elbet pişman olacak bebeğinden vazgeçme canım devletten yardım iste.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım niye evlenmeden bukadar yakınlaşırsınız madem seviyorsunuz önce evlenin sonra yakınlaşırsınız adam sana öyle görünmüş kaldıramamış kaçmış olan sana oldu işte yapacak birşey yok açıkla ailene baban bulsun yedin bi nane senin çocuğun diyip evlendirdi seninle başka yapacak birşey yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar