Sorum var Kızlar çok şükür hastaneden aradılar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Kızlar çok şükür hastaneden aradılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,595 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar çok şükür hastaneden aradılar
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Hastanedn aradılar bugün eğer bebeğim emerse ve ona bakabilirsem taburcu olcaz inşallah 🤲 bol.bol dua edermisiniz lütfen ❤️🥰 ilk defa yarın kucagima almak nasip olcak çok mutluyum cokkkk 🙈🙈🙈🙈🙈 aşırı heycnlandm
Cnm ya insallah hersey yolunda gider bebeginde hisseder seni kucagina aldiginda rabbim sizi bidaha hiç ayirmasin

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hastanedn aradılar bugün eğer bebeğim emerse ve ona bakabilirsem taburcu olcaz inşallah 🤲 bol.bol dua edermisiniz lütfen ❤️🥰 ilk defa yarın kucagima almak nasip olcak çok mutluyum cokkkk 🙈🙈🙈🙈🙈 aşırı heycnlandm
Ayyy canım çok sevindim ya inşaallah hadi hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına sen ayın 1 inde yapmıştın demi canım doğumu buzamana kadar niye hastanede kaldı bebiş canım

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın ins kavuşursun bebeğine nie bakamiyican senin can parcan oo cokta güzel bakarsın emin ol benim bebegim de 35 haftalık doğdu onu pamuklara sardim resmen iyi bakmak için çok şükür 4 ayına giricek
Bakmasına ben bakarımda ilk bebek ya bilmiyorum insAllah yarın evime getiririm bebisimi🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gözünüz aydın Allah bir daha ayırmasın çok geçmiş olsun 💞💞
Aminnnnnn Allah razı olsun kuzum ❤️🤲🤲🥰

Cnm ya insallah hersey yolunda gider bebeginde hisseder seni kucagina aldiginda rabbim sizi bidaha hiç ayirmasin
Aminnn inşallah kuzum valla 😑❤️❤️❤️❤️❤️

Aminnn inşallah kuzum valla 😑❤️❤️❤️❤️❤️
Ayyy canım çok sevindim ya inşaallah hadi hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına sen ayın 1 inde yapmıştın demi canım doğumu buzamana kadar niye hastanede kaldı bebiş canım
Kuzum benim bebeğimin göbek çevresinde gelişim geriliği vardı plesantadan bebeğe besin gitmiyordu kan akışı yavaslamisti 36+3 günlük 1860 Gr doğdu zayıf olduğu için kuvezde kaldı yoksa sağlık sorunu yoktu çok şükür

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Dua ederiz tabi cnm 🥰 bebeğine kavusacaksin sonunda gözün aydın .. sen tabiki bakarsın emzirmete çalış bol bol daha çabuk toparlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kavuştursun çiçeğim çok güzel bir haber bu 😍 nasıl özlemişsinizdir birbirinizi ❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım inşallah herşey gönlünce olur o heyecanı o mutluluğu bende biliyorum benim de oğluşum kuvez den normal yere çıktığı zaman aramışlar di sezeryan olmuştum kışın günü ona koşarak gitim resmen hem dikişlerim taze idi hemde evde iki tane küçük kızım vardı o an hepsini unuttum evden hemen çıktım aradıklarında iki tane otobüs ile gidiliyor lohusa halim ile dikişli dikişli soğuk soğuk terin içinde kalmıştım havada kar yağıyor du herşeyi bir telefon la unuttum o heyecan öyle bir heyecan işte herşeyi unutturuyor 🤗🤗🥰

Tüm sayfalar yüklendi.