Sorum var Kızlar çok şükür hastaneden aradılar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Kızlar çok şükür hastaneden aradılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,595 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar çok şükür hastaneden aradılar
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
Hastanedn aradılar bugün eğer bebeğim emerse ve ona bakabilirsem taburcu olcaz inşallah 🤲 bol.bol dua edermisiniz lütfen ❤️🥰 ilk defa yarın kucagima almak nasip olcak çok mutluyum cokkkk 🙈🙈🙈🙈🙈 aşırı heycnlandm
Allah yardımcın olsun.İnşAllah iyi olur her şey gönlünce olur.Allah hiç kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin🤲.Ana kucağı her şeyden önemli

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Hastanedn aradılar bugün eğer bebeğim emerse ve ona bakabilirsem taburcu olcaz inşallah 🤲 bol.bol dua edermisiniz lütfen ❤️🥰 ilk defa yarın kucagima almak nasip olcak çok mutluyum cokkkk 🙈🙈🙈🙈🙈 aşırı heycnlandm
Bizi de gelin bebek taburcu olucak dediler ALLAHTAN bol bol süt sağmıştım o gün memeye alışana kadar yetmişti kndim ewde alıştırdım memeye... Kaç gün kaldı küvezde

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bakmasına ben bakarımda ilk bebek ya bilmiyorum insAllah yarın evime getiririm bebisimi🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminnnnnn Allah razı olsun kuzum ❤️🤲🤲🥰

Aminnn inşallah kuzum valla 😑❤️❤️❤️❤️❤️

Aminnn inşallah kuzum valla 😑❤️❤️❤️❤️❤️

Kuzum benim bebeğimin göbek çevresinde gelişim geriliği vardı plesantadan bebeğe besin gitmiyordu kan akışı yavaslamisti 36+3 günlük 1860 Gr doğdu zayıf olduğu için kuvezde kaldı yoksa sağlık sorunu yoktu çok şükür
Anladım canım çok çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inş

Büyük buluşma emer tabiki canım benim sağ salim kucağına alır eve dönersiniz inşallah ❤️🫶

Tüm sayfalar yüklendi.