KIZLAR DİKKAT ⚠

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan KIZLAR DİKKAT ⚠ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,865 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı KIZLAR DİKKAT ⚠
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar biz hala hastanedeyiz oğlumla sarılığı vardı azaldı ama şimdi enfeksiyonu varmış biraz tedavisi devam ediyor
Doktor akşam bebek salgını başlamış yenidoğan ve 2 ay arası bebekler yakalanıyor en çok bu salgına dedi çok dikkat edin hastaneler bebeklerle dolu yer yok yatırsınlar akşam kaç kişi sevk edildi yer yoktu diye 😐 çok kötü bi salgın bu bebeklerde öksürük nefes darlığı ateş halsizlik herşey var
Ay çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah canım. Bıktık bu salgınlardan artık çocuklarımız dört duvar arasında yabani yabani büyüyorlar. Umarım bu zamanlar çabuk geçer 🤲

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar biz hala hastanedeyiz oğlumla sarılığı vardı azaldı ama şimdi enfeksiyonu varmış biraz tedavisi devam ediyor
Doktor akşam bebek salgını başlamış yenidoğan ve 2 ay arası bebekler yakalanıyor en çok bu salgına dedi çok dikkat edin hastaneler bebeklerle dolu yer yok yatırsınlar akşam kaç kişi sevk edildi yer yoktu diye 😐 çok kötü bi salgın bu bebeklerde öksürük nefes darlığı ateş halsizlik herşey var
Evet aynı şekilde benim bebegimde üç gündür kuvezde 😪😪😪😪

...

Moderator
Mod
rank
Geçmiş olsun canım.Rabbim bebeciğine şifalar versin.Tez atlatır inşaAllah.

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Tamda bu yüzden eşimin ablası ve kız kardeşiyle ters düştü biliomusunuz 40 gün kimse almicak kucağına dedi kıyamet koptu misafir de istemediğini belirtti herkes bi dengesiz ya

...

Moderator
Mod
rank
Tamda bu yüzden eşimin ablası ve kız kardeşiyle ters düştü biliomusunuz 40 gün kimse almicak kucağına dedi kıyamet koptu misafir de istemediğini belirtti herkes bi dengesiz ya
Önce sağlık canım.Sen gerisini boş ver.Onların demesi lazımdıki bebek hasta uzak duralım diye.Nekadar anlayışsız insanlar var ya😡

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ya benim anlamadığım yeni doğan bebeği kucağına alsan ne olur almasan ne olur uyuyor yerinde git bak maşallah de çekil kenara oğlumda kendi annem bile almadı kucağına yıkama dışında benden başka kimse ellemedi hele şimdi korona var hastalık var birine gelme desen kırk tane şey sayarlar onlarda olsa gelme derler ama Allah akıl fikir versin eşin en doğrusunu yapmış 👍

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm Rabbim şifasını versin

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ya benim anlamadığım yeni doğan bebeği kucağına alsan ne olur almasan ne olur uyuyor yerinde git bak maşallah de çekil kenara oğlumda kendi annem bile almadı kucağına yıkama dışında benden başka kimse ellemedi hele şimdi korona var hastalık var birine gelme desen kırk tane şey sayarlar onlarda olsa gelme derler ama Allah akıl fikir versin eşin en doğrusunu yapmış 👍
Aynen kuzum.birde delirtmisler adamı oda demiş çok istiyorsanız doğurun sevin 13 yıl sonra baba olu cam tekrardan sağlığı herşeyden herkesten daha önemli kusura bakmayın demiş inadına gelecekler ben biliyorum hatlarını bozar atar eşim hiç umrumda değil ya

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum.birde delirtmisler adamı oda demiş çok istiyorsanız doğurun sevin 13 yıl sonra baba olu cam tekrardan sağlığı herşeyden herkesten daha önemli kusura bakmayın demiş inadına gelecekler ben biliyorum hatlarını bozar atar eşim hiç umrumda değil ya
Eşin tartışın sen hiç gerilme canım benim eşimde aynı tavırda o gereken herşeyi yapar ben biri bişey dedimi kızıyor ne yapayım der çekilirim kerara gelirler de eşin verir cevabını

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kayinvalidemler köyde gelecekler bizi aradılar eşime diyorlar sen bişey deme doğdun biz söyleriz bilmem ne .onlara değil bize solucekler soyluceklerini görünce ler gelecek almayın dicez kaynanamlarda tamam susun bişey olmaz diye bizi susturmaya çalışacaklar bakalım kavga kıyamet kopmazsa iyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşin tartışın sen hiç gerilme canım benim eşimde aynı tavırda o gereken herşeyi yapar ben biri bişey dedimi kızıyor ne yapayım der çekilirim kerara gelirler de eşin verir cevabını
Ben karismicam esime surekli burda acilan bebek hastalarin yazilarini okutuyorum o gereken korkuyu aliyor zaten

Tüm sayfalar yüklendi.