Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bikacgun sonra 4 aylık olucak bebeğim ishal ne bulursa ağzına sokuyor oyuncak felan ne bulursa oyuncak vermiyorum o yüzden iki elini birden sokuyor ağzından çıkarmıyor çekiyorum gene aynı bide çok salya akıyor bı bakarmisiniz tecrübeli anneler dış çıkarıyor olabilir mi
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah annelik duygusu bambaşka bişey Allah isteyen herkese tattırsın. En Ufak şeylere mutlu olabiliyoruz
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Kızlar bikacgun sonra 4 aylık olucak bebeğim ishal ne bulursa ağzına sokuyor oyuncak felan ne bulursa oyuncak vermiyorum o yüzden iki elini birden sokuyor ağzından çıkarmıyor çekiyorum gene aynı bide çok salya akıyor bı bakarmisiniz tecrübeli anneler dış çıkarıyor olabilir mi
Diş yerleri beyazlamış canım patlatacak gibi duruyor benim oğlımda 4 aylık çıkardı dişleri taze soğanın. Beyaz yeri varya dibi orayı kes ver eline onu soksun ağzına hem uyuşturuyor çocuğa iyi geliyor
Bende anlayamadım ki canım sana bişey daha sorabilirmiyim benim oğlan 3.4 güne bir kaka yapardı şimdi günde 4.5 kez yapıyor az böyle sıvı gibi ishal diye düşündüm bide aklıma şey geldi önce gazdan yapamıyordu da gaz sancıları geçince yapmaya mi başladı diye düşündüm internette 4.5 normal diyor az da sulu gibi kakası kafam karıştı sence normal mi okadar kaka yapmasi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Diş yerleri beyazlamış canım patlatacak gibi duruyor benim oğlımda 4 aylık çıkardı dişleri taze soğanın. Beyaz yeri varya dibi orayı kes ver eline onu soksun ağzına hem uyuşturuyor çocuğa iyi geliyor
İnşallah canım ama eğer diş değilse şimdiden verme dişi ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi benimki beşinci ayda başladı şimdi dokuz aylık hâlâ dişlerinden çekiyoruz gerçekten aşırı rahatsız oluyorlar ağrıları ishalleri ateş hepsi ayrı ayrı bide bı huzursuz oluyorlar anlatamam
Maşallah kuzum Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr