Kızlar doğum sonrası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgi123 tarafından oluşturulan Kızlar doğum sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,387 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar doğum sonrası
Konbuyu başlatan Sevgi123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Zamanla verirsin cnm daha yeni doğum yaotin sayilir ha deyince veremezsin sonuçta bebeği emziriyorsun..
Oğlum beni hiç emmedi kızımı iki yıl emzirmiştim 🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah ah sorma kuzum sorma😣😣 senin gene iyi ben emziriyorum diye habire yiyorum daha 9 kilo fazlam var ya😣
Keşke emzirebilsrydim tutmadı bir türlü şimdi tutacak gibi oluyor arada sütüm çok az 🥺 istemiyor

Ah ah sorma kuzum sorma😣😣 senin gene iyi ben emziriyorum diye habire yiyorum daha 9 kilo fazlam var ya😣
Keşke emzirebilsrydim tutmadı bir türlü şimdi tutacak gibi oluyor arada sütüm çok az 🥺 istemiyor
Termal taytlar var kopçalı onu denemeyi düşünüyorum 🥰 sanada tavsiyem yakınem gördüğüm biri erimişti onunla iki yıl önce

Son düzenleme:

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum beni hiç emmedi kızımı iki yıl emzirmiştim 🥺

Termal taytlar var kopçalı onu denemeyi düşünüyorum 🥰 sanada tavsiyem yakınem gördüğüm biri erimişti onunla iki yıl önce
Her bebek ayni olmuyor malesef cnm .. kimi hiç emmez kimi de bı kaç ay anne sütü alır

Tüm sayfalar yüklendi.