Kızlar doğuma giderken elbise tarzı gecelik şart mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selin.33 tarafından oluşturulan Kızlar doğuma giderken elbise tarzı gecelik şart mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,978 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar doğuma giderken elbise tarzı gecelik şart mı
Konbuyu başlatan Selin.33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selin.33

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam annişler bugün bi akrabam doğuma giderken elbise şeklinde gecelik aldın mı diye sordu ben alt üst düğmeli pijama takımı aldım iki adet uzun elbise tarzı bir gecelik şart mı normal doğum için şehir hastanelerinde hastane önlüğü veriliyor mu acaba bilginiz var mı 🌸🌸🌸
Hastane önlüğü veriliyor dur canım ama ben özel de sezaryen olmuştum ameliyat a girerken verdikleri önlük vardı üzerimde öylede odaya aldılar kendim giyindim yanındakilere

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Selam annişler bugün bi akrabam doğuma giderken elbise şeklinde gecelik aldın mı diye sordu ben alt üst düğmeli pijama takımı aldım iki adet uzun elbise tarzı bir gecelik şart mı normal doğum için şehir hastanelerinde hastane önlüğü veriliyor mu acaba bilginiz var mı 🌸🌸🌸
Bende pijama takımı aldim kuzum onu dugmeli kışa denk gelecek elbise seklinde almadim vala🤷‍♀️

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende pijama takımı aldim kuzum onu dugmeli kışa denk gelecek elbise seklinde almadim vala🤷‍♀️
Sen sezaryen doğum yapicaktin sonta dikis rahat edebilirmisin canım ben de pijama takımı almıştım ilk doğumda sezaryen doğum oldu sadece üstünü gidebildim üzerime uzun kadife sabahlık giyinip yürüdüm çok zor olmuştu iç çamaşırı giyerken dikişlerin kanamisti bende esortman altını giyememiştim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sen sezaryen doğum yapicaktin sonta dikis rahat edebilirmisin canım ben de pijama takımı almıştım ilk doğumda sezaryen doğum oldu sadece üstünü gidebildim üzerime uzun kadife sabahlık giyinip yürüdüm çok zor olmuştu iç çamaşırı giyerken dikişlerin kanamisti bende esortman altını giyememiştim
Kuzum benim ilk dogumum normal doğum olmustu ikinci sezeryn olcak bilmiyorum ki hic🤷‍♀️ ne yapsak ki🤔

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim ilk dogumum normal doğum olmustu ikinci sezeryn olcak bilmiyorum ki hic🤷‍♀️ ne yapsak ki🤔eger pijama nin üzeri uzunsa biraz uzun bı sabahlık giyersin önünü baglarsin yürürsün ama altını bilmiyorum canım inşallah istediğin gibi gerçekleşir doğumun istersen kalın bı sabahlık al ben 13aralikta doğurmuştum ihtiyaç oluyor İnan sabahlık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Son düzenleme:

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Hastane önlüğü veriliyor dur canım ama ben özel de sezaryen olmuştum ameliyat a girerken verdikleri önlük vardı üzerimde öylede odaya aldılar kendim giyindim yanındakilere
Hiç gerek yok cnm zaten doğuma gittiginde onların verdiği seyi giyeceksin çıkıp odaya geçince kendi pijamani giyersin ondada yatıp kalkarken elbiseyle uğraşmaktansa alt üst takım daha rahat oluyor dugmeli olmasi ve rahat olması önemli

Tüm sayfalar yüklendi.