Kızlar doğuma giderken elbise tarzı gecelik şart mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selin.33 tarafından oluşturulan Kızlar doğuma giderken elbise tarzı gecelik şart mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,972 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar doğuma giderken elbise tarzı gecelik şart mı
Konbuyu başlatan Selin.33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selin.33

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Selam annişler bugün bi akrabam doğuma giderken elbise şeklinde gecelik aldın mı diye sordu ben alt üst düğmeli pijama takımı aldım iki adet uzun elbise tarzı bir gecelik şart mı normal doğum için şehir hastanelerinde hastane önlüğü veriliyor mu acaba bilginiz var mı 🌸🌸🌸
Onlar sana zaten girince hasta önlüğü veriyorlar bende altlı üstlü almıştım doğumdan sonra ayağa kalktığında kendin giyiyosun hatta daha iyi oldu benim için altlı üstlü

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam annişler bugün bi akrabam doğuma giderken elbise şeklinde gecelik aldın mı diye sordu ben alt üst düğmeli pijama takımı aldım iki adet uzun elbise tarzı bir gecelik şart mı normal doğum için şehir hastanelerinde hastane önlüğü veriliyor mu acaba bilginiz var mı 🌸🌸🌸
Anadan doğma kalıyorsun canım hastane önlüğü giydiriyorlar Doğumdan sonra da düğmeli pijama takımı en kullanışlısı emzirirken çok rahat oluyor

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Anadan doğma kalıyorsun canım hastane önlüğü giydiriyorlar Doğumdan sonra da düğmeli pijama takımı en kullanışlısı emzirirken çok rahat oluyor
Teşekkürler canım yaa şimdiden onu düşünüyorum bende heehalde o an acıdan üstümde ne var diye çok da tınlamıyordur insan ilk doğum olacak Allah izin verirse ne yaparım ne ederim sürekli onları düşünüyor insan 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğum yapacağınız hastanede önemli tabi ben devlette yaptığım için öźel bi muamele görmedim her ihtiyacima gore tedbirli gittim oğluşumda 5 yaşında şuanki sartlar degişmişte olabilir tabi
Haklısın canım bende şehir hastanesinde yapacağım inşallah özel bir ilgi beklentim yok ama şuan hastanelerde genelde önlük veriliyormuş yazan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla inşallah gerek olmaz teşekkür ederim 😊

Onlar sana zaten girince hasta önlüğü veriyorlar bende altlı üstlü almıştım doğumdan sonra ayağa kalktığında kendin giyiyosun hatta daha iyi oldu benim için altlı üstlü
Bende kış mevsimi olduğu için o şekilde düşündüm inşallah doğum olur kendi kendimizi idare edecek duruma geliriz hemencik teşekkür ederim 😊

Bende kış mevsimi olduğu için o şekilde düşündüm inşallah doğum olur kendi kendimizi idare edecek duruma geliriz hemencik teşekkür ederim 😊

Tüm sayfalar yüklendi.