Kızlar Doğurdum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rüyaa tarafından oluşturulan Kızlar Doğurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,755 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar Doğurdum
Konbuyu başlatan Rüyaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rüyaa

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Doğurdum çok şükür🙂 darısı siz annelere inşallah rabbim kimseyi o zor anda bırakmasın normal doğurdum çok şükür ama dikişler çok fena ağrıyor herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.🥰
Gözün aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer tüm anne adaylarimiza inşallah 🥰

Masal diyari

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Doğurdum çok şükür🙂 darısı siz annelere inşallah rabbim kimseyi o zor anda bırakmasın normal doğurdum çok şükür ama dikişler çok fena ağrıyor herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.🥰
Nasıldogurdun anlatsana ikindinmi

Lamia

Kayıtlı Üye
rank
Gozun aydin canim cok wukur benimde normal dogum olucak azacik korkum var
Hhiç korkma canım rabbim yardım ediyor bir anlık birsey bende kork ustum epidural ıgne aldm hcbısw hısstmedm hem psikolojik olarkda rht dgum oldu ilkinde sımdı ikinciye hamileyim baklm Rabbım tum annelerin yardımcısı olsun snnde hayırlı dogum nasip etsin🙏🙏

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Hhiç korkma canım rabbim yardım ediyor bir anlık birsey bende kork ustum epidural ıgne aldm hcbısw hısstmedm hem psikolojik olarkda rht dgum oldu ilkinde sımdı ikinciye hamileyim baklm Rabbım tum annelerin yardımcısı olsun snnde hayırlı dogum nasip etsin🙏🙏
Cok tewekur ederim canim benim allah razi olsun ilk hamileliyim azacik korkuyorum inwallah guzel gecer rabim her birmize yardimci olsun♥️🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasıldogurdun anlatsana ikindinmi
Ikinmadan dogmakmi olur kiz sendeki))

Tüm sayfalar yüklendi.