Kızlar dua edin 37+2 haftaligiz nst de kalp atışı yavaş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Yazgülü(semra) tarafından oluşturulan Kızlar dua edin 37+2 haftaligiz nst de kalp atışı yavaş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,996 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar dua edin 37+2 haftaligiz nst de kalp atışı yavaş
Konbuyu başlatan Yazgülü(semra)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Korkma Bn oğlum da 37 haftalık doğdu sakin ol biraz
Ben ondan korkmuyorum ki bebekte bir problemmi var diye korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aglama şuan ezan okunuyor burda Allahım bu ezanların yüzü suyu hürmetine seni bebegini dogum yapan hamile olan bütün anneleri korusun
Amin canım amin inşallah hayır şuan oynamiyo da iyce strese girdim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sabah dokuzdan beri hastanedeyim 37+2 haftaligiz nst de kalp atışı yavaş çıktı ikinci kez girdim yine aynı doktor dedi bu saatten sonra birşey yeme alabilirim doblore girecem saat ikide ona göre bebeğin kanindaki oksijene bakılacak inşallah bebeğimde problem yoktur kordon iki tür boynunda ondan da olabilir dedi plesentdaa kanama var ondan da olabilir bebektede problem olabilir dedi duan edin bebegimde birşey olmasın 😢😥😥 normalmi dedim catina bakicam dedi ama bu tür bebekler nefes zorluğu çekebilir dedi şimdi doblor sonucuna göre bir yol izleyecek ama ben kesin ve net diyecem sezeryanla alalım bir gün daha riske giremeyecek Allahım sağlıkla kavusmamizi nasip etsin hepimize
Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı haberler ver bize inşallah 🤲🤲

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Elimde degilki durduramıyor um aglamami
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim artık riske atamam plesentada kanama var kordon ikitur boynunda sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah kimseyi bu yolda Allahım koymasim hepimiz sağlıkla kucağımızda dönelim eve
Aglama kuzum bebek etkılenıyor bırsey olmaz ınsallah sezeryana alırlar kavusursun canım agladıkca etkilenir kalp atısı daha da duser sakin ol derin derin nefes al ver sureklı

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Sabah dokuzdan beri hastanedeyim 37+2 haftaligiz nst de kalp atışı yavaş çıktı ikinci kez girdim yine aynı doktor dedi bu saatten sonra birşey yeme alabilirim doblore girecem saat ikide ona göre bebeğin kanindaki oksijene bakılacak inşallah bebeğimde problem yoktur kordon iki tür boynunda ondan da olabilir dedi plesentdaa kanama var ondan da olabilir bebektede problem olabilir dedi duan edin bebegimde birşey olmasın 😢😥😥 normalmi dedim catina bakicam dedi ama bu tür bebekler nefes zorluğu çekebilir dedi şimdi doblor sonucuna göre bir yol izleyecek ama ben kesin ve net diyecem sezeryanla alalım bir gün daha riske giremeyecek Allahım sağlıkla kavusmamizi nasip etsin hepimize
Rabbim sağlıkla sağ salim kucağına almayi nasip etsin kolayliklar versin canim🤲

İnsallah Rabbimin izni ile bişey yoktur canım dualarim seninle rabbim hayırlısı ile sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah

Tüm sayfalar yüklendi.