Sorum var Kızlar eltisiyle komşu olan var mı nasıl anlaşıyorsunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Kızlar eltisiyle komşu olan var mı nasıl anlaşıyorsunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,426 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar eltisiyle komşu olan var mı nasıl anlaşıyorsunuz
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benm kilerin hepsi temiz sadece Bi tanesi dediğin gibi, evi çarşamba pazarı gibi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen

Ahh keşke be gülüm ne çok isterdim Bi bilsen 😒üstelik 2 tanesi bizim arka tarafta altlı üstlü oturuyorlar diğer ikisi ben evin ön tarafında oturuyorlar. Hatta konuşıp çocuklarına bağırdıkları zaman duyuyorum onları o kadar yakınlar
Bizimki de ben kaynanam İn üst katında yık o da hemen yan tarafta kaynanam da kaldığım zamandan beri evin içini gözetliyorlar bazen ben uyurken gelip benceden bakıp uyuduğumu görüyormuş çok yanlış yanı ben çok rahatsız oluyorum eşimin evde oldugu zamanlar oluyor gündüz de beraber uyuyoruz sonuçta

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bizimki de ben kaynanam İn üst katında yık o da hemen yan tarafta kaynanam da kaldığım zamandan beri evin içini gözetliyorlar bazen ben uyurken gelip benceden bakıp uyuduğumu görüyormuş çok yanlış yanı ben çok rahatsız oluyorum eşimin evde oldugu zamanlar oluyor gündüz de beraber uyuyoruz sonuçta
Rabbim ıslah etsin böyle insanları kötü kalplilerr🥺

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayattaki en büyük şansın heralde 😂😂❤️

Allah akıl fikir versen o kadına 😏benim bir eltim var çok şükür aramız çok iyi kardeş gibiyiz aynı evde kaldığımzda oluyor arada ben başka ülkede yaşıyorum o başka kaynanam gille bir kalıyor bende gitdiyimde aynı evde kalıyoruz bizim ev daha tam hazır diyil onun için ama evlerimiz yan yanadır
Umarım yakın a göçtüğünde de aynı kalırsınız canım

Ah yavrum uzakta da otursalar fitneler her türlü sokuyorlar insanı
Orası öyle valla 😂😂

Ah yavrum uzakta da otursalar fitneler her türlü sokuyorlar insanı
Orası öyle valla 😂😂

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Hayattaki en büyük şansın heralde 😂😂❤️

Umarım yakın a göçtüğünde de aynı kalırsınız canım

Orası öyle valla 😂😂

Orası öyle valla 😂😂
Haha

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Eltimle Bi sorunum yok ama çok sinirlerimi bozuyor benim evim kaynanamların üst katında ama şimdilik kaynanamların evinde oturuyorum onlar yaylada kalıyorlar. Eltim e Bi tabak bişy ver bidaha o tabağı geri getirmiyor kendi kazanı var kaynanamların kiye aynı ama kendininkini yıkamaya üşendiğimden gelip bizimkini aldı onu da kirletip Bi köşeye atmış ne zamandır istiyorum getirmiyor giden yemek tabaklarını getirmediği vetmiyor daha gelip kaynanamların kaşık fincan tabak götürüp getirmiyor çok sinir bozucu
Şuanşık etlim yok amq olursa baya tedbirli davranacm sizin sayeninde 🤭🤭

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Eltimle Bi sorunum yok ama çok sinirlerimi bozuyor benim evim kaynanamların üst katında ama şimdilik kaynanamların evinde oturuyorum onlar yaylada kalıyorlar. Eltim e Bi tabak bişy ver bidaha o tabağı geri getirmiyor kendi kazanı var kaynanamların kiye aynı ama kendininkini yıkamaya üşendiğimden gelip bizimkini aldı onu da kirletip Bi köşeye atmış ne zamandır istiyorum getirmiyor giden yemek tabaklarını getirmediği vetmiyor daha gelip kaynanamların kaşık fincan tabak götürüp getirmiyor çok sinir bozucu
Benim şimdilik bir tane var Allah a emanet tahtası eksik. benden önce sevmezlermiş. Çok Gelip gitmezmiş. Bana da Gelip gitmiyor konuşmuyoruz da böylesi daha iyi sanki.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende eltimle altlı üstlü oturuyorum kuzum ama şahsen öyle çok samimi deilim gerektiği yerde gülüp eğleniriz de ama herşey sınırlı benim gözümde fazla samimiyet iyi deil
Şahsen benim görüşüm

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende eltimle altlı üstlü oturuyorum kuzum ama şahsen öyle çok samimi deilim gerektiği yerde gülüp eğleniriz de ama herşey sınırlı benim gözümde fazla samimiyet iyi deil
Şahsen benim görüşüm
Haklısın canım benimde öyle çok samimiliğim yok sırrımı asla paylaşmam çünkü baya Bi dedikodu yapıyor arada gelip oturur ağzımdan laf almaya çalışır bişy bulamaz gider ama evde ne görse hemen ister az önce bile kaynanam bize yayladan Biraz reçel göndermiş bana da ver benim çocuklarım seviyor diyor verdim bende

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Haklısın canım benimde öyle çok samimiliğim yok sırrımı asla paylaşmam çünkü baya Bi dedikodu yapıyor arada gelip oturur ağzımdan laf almaya çalışır bişy bulamaz gider ama evde ne görse hemen ister az önce bile kaynanam bize yayladan Biraz reçel göndermiş bana da ver benim çocuklarım seviyor diyor verdim bende
Aynen kuzum katılıyorum sana

Tüm sayfalar yüklendi.