Kızlar fikri olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melisa Doğan tarafından oluşturulan Kızlar fikri olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,110 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar fikri olan var mı
Konbuyu başlatan Melisa Doğan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melisa Doğan

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim,,bu aralar kollarım ve ellerimde çok uyuşma var özellikle gece çok ağrıyor çaresi var mı uyutmuyor gece beni
Bende 21 gircem.bende arada ellerimde uyuşma oluyor sanırım gece kendimi çok sıkıyorum diye olabilir uyurken kendimden geçiyorum benim daha çok bacaklarıma kramp giriyor sürekli sağ ve sol tarafa uzanmaktan oluyor

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ben daha o aşamaya gelmedim cnm 😂 şuan 20 bitcek 21 geçecem yeni yeni bebeğimi hissediyirum zaten karnimda 2 gün sanki daha şişkin nefes alamıyorum arada ya.. ben gebeliğin sonlarını düşünemiyorum
İlk gebeliğin mi canım ben ilk defa sana buralarda denk geliyorum yanlış anlama 💫 kullan sen magnezyumunu son haftalar daha çok sıklaşacak o kasılmalar uğuşmalar kasıntılar

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğin mi canım ben ilk defa sana buralarda denk geliyorum yanlış anlama 💫 kullan sen magnezyumunu son haftalar daha çok sıklaşacak o kasılmalar uğuşmalar kasıntılar
İlk gebeliğim cnm 🥰 ben sürekli yazıyorum cnm seni de sık sık görüyorum buralarda.. benim profil yokya akılda kalmaması normal
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Senin safra ağrıların geçti mi cnm baya kotuydun bı ara

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğim cnm 🥰 ben sürekli yazıyorum cnm seni de sık sık görüyorum buralarda.. benim profil yokya akılda kalmaması normal
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Senin safra ağrıların geçti mi cnm baya kotuydun bı ara
Canımsın AA evet resmin yoksa ondan sanırım 🥰 unutmamışsın ameliyat oluyorum canım allah nasip ederse 😍

Tüm sayfalar yüklendi.