O canavarları tek tek ısırırım benHayırlı sabahlar canlarım öncelikle nasılsınız minikler nasıl hamilelerin gebeliği nasıl gidiyor. Şükür ben iyiyim karnımda ki canavarın eli ve ayakları ile uğraşıyorum
.
Öncelikle ilk sorum ; yarın doktorum bana sen hangi gün doğurmak istiyorsun diye sorar mı ? Yada ben günü değiştirmek istiyorum desem değiştirir mi ? Eşimle karar verdik 20.04.2024 düşünüyoruz ama doktor onay verir mi buna ?
İkinci sorum da ; sizce AYRA NUR mu ? Yoksa
KARSU MU ?
1 soru eğer belirlediğin tarihte 39. Haftayı geçmiyorsa randevu sıklığına göre sizi araya kaynatabilir belli olmaz
2. Soru Karsu aşırı güzel benimde çok hoşuma gidiyor ama ayra nura pek ısınamadım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr