Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,742 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar fikrinize ihtiyacım var 😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Hayırlı sabahlar canlarım öncelikle nasılsınız minikler nasıl hamilelerin gebeliği nasıl gidiyor 😍😍. Şükür ben iyiyim karnımda ki canavarın eli ve ayakları ile uğraşıyorum 😂😂.

Öncelikle ilk sorum ; yarın doktorum bana sen hangi gün doğurmak istiyorsun diye sorar mı ? Yada ben günü değiştirmek istiyorum desem değiştirir mi ? Eşimle karar verdik 20.04.2024 düşünüyoruz ama doktor onay verir mi buna ?

İkinci sorum da ; sizce AYRA NUR mu ? Yoksa
KARSU MU ?
Ayşenur karsu çoooookk guzeelllllll bence onu koy yaa bayılıyorum o isme şarkıcı da var ya onuda çok seviyorum 🤩♥️♥️😍
Bence tarihi çok güzel olur çok uyumlu 😍

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı sabahlar canlarım öncelikle nasılsınız minikler nasıl hamilelerin gebeliği nasıl gidiyor 😍😍. Şükür ben iyiyim karnımda ki canavarın eli ve ayakları ile uğraşıyorum 😂😂.

Öncelikle ilk sorum ; yarın doktorum bana sen hangi gün doğurmak istiyorsun diye sorar mı ? Yada ben günü değiştirmek istiyorum desem değiştirir mi ? Eşimle karar verdik 20.04.2024 düşünüyoruz ama doktor onay verir mi buna ?

İkinci sorum da ; sizce AYRA NUR mu ? Yoksa
KARSU MU ?
Aysenur burda yaşadığım için Türkiye'de nasıl gün alınır bilmemde isim konusunda ayrada karsuda güzel karsu Kayra uyumluda karsu deyince aklıma kış geliyor ama tabi sizin içinize nasıl siniyorsa öyle bırakın hayırlı doğumlar canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayşenur karsu çoooookk guzeelllllll bence onu koy yaa bayılıyorum o isme şarkıcı da var ya onuda çok seviyorum 🤩♥️♥️😍
Bence tarihi çok güzel olur çok uyumlu 😍
Yaaa moralim bozuldu 20 si cumartesiye denk geliyor 🥺🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aysenur burda yaşadığım için Türkiye'de nasıl gün alınır bilmemde isim konusunda ayrada karşıda güzel karsu Kayra uyumluda karsu deyince aklıma kış geliyor ama tabi sizin içinize nasıl siniyorsa öyle bırakın hayırlı doğumlar canim
Çok sağol elifim 😍😍. Ya ayra biliyorsunuz baştan beri var karsu ise dün geceden beri aklımı çeliyor bilmiyorum eşime kalsa ayra nur diyor başta ki gibi ama yinede gelince konuşuruz dedi

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa moralim bozuldu 20 si cumartesiye denk geliyor 🥺🥺

Çok sağol elifim 😍😍. Ya ayra biliyorsunuz baştan beri var karsu ise dün geceden beri aklımı çeliyor bilmiyorum eşime kalsa ayra nur diyor başta ki gibi ama yinede gelince konuşuruz dedi
Hayırlı si olsun iki kağıda yaz kayranin önüne koy hangisini secerse 🤣🤣

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ya eşim cumartesi geliyor aslında ama işte bayram giriyor araya doğum yapmazlar diye düşünüyorum o ara yoksa o varken olması daha iyi tabi de şimdi doktor ayın 15 vs derse eşim gitmeyecek iş yerini arayıp babalık iznime ayrılavak bakalım hayırlısı

Değil mi hazalım benim ikisinde de aklım var 😂😂
Hakkında hayırlısı olsun güzelim sağlıkla doğsun prenses

Tüm sayfalar yüklendi.