Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKizlar gebeligi 1 hafta geriden gelen varmi
Kuzum ben ilk gitdiyimde dokdora 5hafdalıkdı ama ultrasonda 3hafdalık gözükdü dokdor 10gün sonraya randevu verdi gitdim kendi hafdasında 4. 5gün fark oldu şimdi kendi hafdamla 19.5günlük hamileyim ama gebelik tahminen 1hafda geriden gidyior merak etme İnşaAllah kendi hafdasıyla uyumlu irerler ama 2hafda geriden 2hafdan önden gitmesinden bir sakıncası yox merak etme
Ultrasona çok takılma bence banada üç hafta önden gidiyor dedi ama ablam ve gebelik tecrübesi olan insanlar bu konuda ultrasonda yanılma payı var dediler yani birkaç hafta geri birkaç hafta ileri olması normalmiş zaten seninki daha çok ufak yani onun haftasını ileri geri diye yorumlamak olmaz daha çok erken Allah'ım sağlıkla devamını getirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kuzum ben ilk gitdiyimde dokdora 5hafdalıkdı ama ultrasonda 3hafdalık gözükdü dokdor 10gün sonraya randevu verdi gitdim kendi hafdasında 4. 5gün fark oldu şimdi kendi hafdamla 19.5günlük hamileyim ama gebelik tahminen 1hafda geriden gidyior merak etme İnşaAllah kendi hafdasıyla uyumlu irerler ama 2hafda geriden 2hafdan önden gitmesinden bir sakıncası yox merak etme
Geç döllenme olmuştur kuzucum hafta, ilerledikçe düzeliyor. Benim 1 hafta geriydi sonra 2 hafta öne geçti hafta ilerledikçe. Doguma yakın 1 hafta öndeydi. Merak etme haftasıyla uyumlu olur hatta öne bile geçer.
Cnn daha cok küçük sen bol bol kaşar peynir kuruyemiş kabak cekirdegi ozellikle sade soda süt helede muz bn gunde iki tane yerdim bebegim dogana kadar hep iki hafta onden gitti 3 kilo 640 gr dogdu insallah haftasina uyumlu hale gelir hiç korkma daha cok kücük bebişin
Canım henüz çok küçük geç döllenmeden kaynaklı gerilik vardır ilerleyen haftalarda düzelir merak etme
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr