Kızlar gebelikte göğsün sıvı gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ezgyldrrm tarafından oluşturulan Kızlar gebelikte göğsün sıvı gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,149 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar gebelikte göğsün sıvı gelmesi
Konbuyu başlatan Ezgyldrrm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Mama

Kayıtlı Üye
rank
17 haftalığız göğsümden sıvı geliyor kontrolüme çok var normal mi bunu yaşayan oldu mu?
Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım, 20'li haftalardaydım iki gün yüksek ateş ve acı veren göğüs ağrısı çektim. Ardından sarı sıvı(kolostrum) gelmeye başladı, korkmuştum ama normal bir durummuş. Süt kanallarım açılıyormuş

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Canm bnde 4 aylıkken gelmeye başlamıştı normal yani
Teşekkür ederim kuzum 🙈 içim rahatladı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım, 20'li haftalardaydım iki gün yüksek ateş ve acı veren göğüs ağrısı çektim. Ardından sarı sıvı(kolostrum) gelmeye başladı, korkmuştum ama normal bir durummuş. Süt kanallarım açılıyormuş
Teşekkür ederim canım 🙈 içim rahatladı

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bende 27 haftalık hamileyim benden sıvı hiç gelmedi ilk hamileligimde gelmemişti özellikle sıktım gelmiyor bu anormal bir durum mudur

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Canim bedenin Anne olmaya hazirlaniyor artiq cok guzel bi wey bendede olmuwdu o haftalarda ve hala var normal bi wey
Teşekkür ederim balım 🙈
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar bende 27 haftalık hamileyim benden sıvı hiç gelmedi ilk hamileligimde gelmemişti özellikle sıktım gelmiyor bu anormal bir durum mudur
Bence endişe etme , Normalde doğumdan sonra yada doğumdan önce de geliyormuş bende erken geldi bu yüzden merak ettim

Tüm sayfalar yüklendi.