Hangi mamayı önerirsiniz?
Rabia00 Kayıtlı Üye Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 136 16 Ekim 2021 #2 Bence koymana gerek yok mamaya ihtiyaç olduğu zaman hemşireler mama veriyor
A Aysu çelik Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 558 16 Ekim 2021 #3 rabiahilal' Alıntı: Bence koymana gerek yok mamaya ihtiyaç olduğu zaman hemşireler mama veriyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
rabiahilal' Alıntı: Bence koymana gerek yok mamaya ihtiyaç olduğu zaman hemşireler mama veriyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Rabia00 Kayıtlı Üye Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 136 16 Ekim 2021 #4 Aysu çelik' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim hayırlı doğumlar
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 16 Ekim 2021 #5 Aysu çelik' Alıntı: Hangi mamayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Koymalısın hemen sütün gelir gelmez ben de dün doğum yaptım hemşire iki defa yaptı şırınga ile verdik sonra küçük mama alıp geldi eşim
Aysu çelik' Alıntı: Hangi mamayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Koymalısın hemen sütün gelir gelmez ben de dün doğum yaptım hemşire iki defa yaptı şırınga ile verdik sonra küçük mama alıp geldi eşim
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 16 Ekim 2021 #6 Ben küçük bir kutu aptamil koymuştum ne olur ne olmaz diye.
Ü Üç prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 554 16 Ekim 2021 #7 Aysu çelik' Alıntı: Hangi mamayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Eğer özel hastane de doğum yapacaksan koyma ama devletteysen koy devlet vermiyor mama canım ben Aptamil kullandım
Aysu çelik' Alıntı: Hangi mamayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Eğer özel hastane de doğum yapacaksan koyma ama devletteysen koy devlet vermiyor mama canım ben Aptamil kullandım
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 16 Ekim 2021 #8 Canım özelde vermiyor kesinlikle koy mama sut hemen gelmiyor ama once emzir mutlaka sonra mama ver mamayı da aptamıl almamızı soylemeslerdı
Canım özelde vermiyor kesinlikle koy mama sut hemen gelmiyor ama once emzir mutlaka sonra mama ver mamayı da aptamıl almamızı soylemeslerdı
A Aysu çelik Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 558 16 Ekim 2021 #9 Asyasel' Alıntı: Eğer özel hastane de doğum yapacaksan koyma ama devletteysen koy devlet vermiyor mama canım ben Aptamil kullandım Genişletmek için tıkla ... Devlet canım teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Sümeyyem' Alıntı: Canım özelde vermiyor kesinlikle koy mama sut hemen gelmiyor ama once emzir mutlaka sonra mama ver mamayı da aptamıl almamızı soylemeslerdı Genişletmek için tıkla ... Tamm canım çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Sümeyyem' Alıntı: Canım özelde vermiyor kesinlikle koy mama sut hemen gelmiyor ama once emzir mutlaka sonra mama ver mamayı da aptamıl almamızı soylemeslerdı Genişletmek için tıkla ... Tamm canım çok sağol Nur123' Alıntı: Ben küçük bir kutu aptamil koymuştum ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla ... Doğurdun mu canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Sümeyyem' Alıntı: Canım özelde vermiyor kesinlikle koy mama sut hemen gelmiyor ama once emzir mutlaka sonra mama ver mamayı da aptamıl almamızı soylemeslerdı Genişletmek için tıkla ... Tamm canım çok sağol Nur123' Alıntı: Ben küçük bir kutu aptamil koymuştum ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla ... Doğurdun mu canım Fadimana' Alıntı: Koymalısın hemen sütün gelir gelmez ben de dün doğum yaptım hemşire iki defa yaptı şırınga ile verdik sonra küçük mama alıp geldi eşim Genişletmek için tıkla ... Tamm canım çok sağol . Nasıl geçti doğumun
Asyasel' Alıntı: Eğer özel hastane de doğum yapacaksan koyma ama devletteysen koy devlet vermiyor mama canım ben Aptamil kullandım Genişletmek için tıkla ... Devlet canım teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Sümeyyem' Alıntı: Canım özelde vermiyor kesinlikle koy mama sut hemen gelmiyor ama once emzir mutlaka sonra mama ver mamayı da aptamıl almamızı soylemeslerdı Genişletmek için tıkla ... Tamm canım çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Sümeyyem' Alıntı: Canım özelde vermiyor kesinlikle koy mama sut hemen gelmiyor ama once emzir mutlaka sonra mama ver mamayı da aptamıl almamızı soylemeslerdı Genişletmek için tıkla ... Tamm canım çok sağol Nur123' Alıntı: Ben küçük bir kutu aptamil koymuştum ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla ... Doğurdun mu canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Sümeyyem' Alıntı: Canım özelde vermiyor kesinlikle koy mama sut hemen gelmiyor ama once emzir mutlaka sonra mama ver mamayı da aptamıl almamızı soylemeslerdı Genişletmek için tıkla ... Tamm canım çok sağol Nur123' Alıntı: Ben küçük bir kutu aptamil koymuştum ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla ... Doğurdun mu canım Fadimana' Alıntı: Koymalısın hemen sütün gelir gelmez ben de dün doğum yaptım hemşire iki defa yaptı şırınga ile verdik sonra küçük mama alıp geldi eşim Genişletmek için tıkla ... Tamm canım çok sağol . Nasıl geçti doğumun
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 16 Ekim 2021 #10 Aysu çelik' Alıntı: Devlet canım teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Tamm canım çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Tamm canım çok sağol Doğurdun mu canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Tamm canım çok sağol Doğurdun mu canım Tamm canım çok sağol . Nasıl geçti doğumun Genişletmek için tıkla ... Yok canım daha var doğumuma ilk oğlumda çantamı öyle hazırlamıştım
Aysu çelik' Alıntı: Devlet canım teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Tamm canım çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Tamm canım çok sağol Doğurdun mu canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2021 Tamm canım çok sağol Doğurdun mu canım Tamm canım çok sağol . Nasıl geçti doğumun Genişletmek için tıkla ... Yok canım daha var doğumuma ilk oğlumda çantamı öyle hazırlamıştım