Boyy yəqin arada məcara axtarır kafasında kurun gəlib burda danışır səy səyAy cicek o bizi bir qorxtutmusdu bir qoxxutmuwdu kohne seyfesi adi sibel.mami idi onu bawna daš duşsunindide yeni ad acib gelib gic gic danisir

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen kuzum katılıyorum kendine nefretden başka bir şey kazanmıyor vallahi arsız arsız gelmiş özür dilemiş hele birde sual verenlerde yazanlara azarlama tarzında cevabı yazmışBöylesi insanların ne işi var burda kuzum ya disarda dolu gitsin onlarla takılsın bosver in annisler sizde gereksiz insanı kalee bile almayın ben o zmnlar yoktum iyiki de yokmuşum şuan ona neler sayardım boş yere özür ler diliyor sizler affetseniz bile aldıkları veballeri nasıl affettirecekler gerçi onu bilemeyecek kadar küçük insanlar bunlar tatlım bosver in anne olmayı hak etmeyen aciz insani Allah gördü hepsini zaten çıkar onlardan kuzum
İlgisiz mi değersiz mi ne kuzum bu burda ilgi toplamaya çalışıyor ama malesef sevgi yoksunu kadın ilgi dgl nefret topluyor şuan hala burda farkında dgl

Qaliba bu arkadaş kendine akkılı sanıyor yaa yaptıklarını farkında diyil birde cevabı veriyorSenin kafa hoş duzgun konuş bizi aptal yerine koyma
Son düzenleme: