Kızlar ilk defa bişi dikkatimi cekti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Kızlar ilk defa bişi dikkatimi cekti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,546 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ilk defa bişi dikkatimi cekti
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Sizce doğrumu

• Evet

Oy: 3 23.1%
  • Hayır

Oy: 4 30.8%
  • Fark etmedim

Oy: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
7 haftalarda dr larınız size karından sağdan mı baktı soldan mı benim ki soldan baktı aklıma takıldı çocuğa sol taraftan bakılırsa kız olurmus sizde öyle bişe oldu mu hatırlayan var mı :) ❤️❤️❤️

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
7 haftalarda dr larınız size karından sağdan mı baktı soldan mı benim ki soldan baktı aklıma takıldı çocuğa sol taraftan bakılırsa kız olurmus sizde öyle bişe oldu mu hatırlayan var mı :) ❤️❤️❤️
Benimde sağdan bakıyorlar erkek bekliyorum zaten sağ göğsüm daha kara 12. Haftada dr tahmin etmişti geçen sormayı unuttum 17. Haftadan sonra hep sağda hareketini hissediyorum 20. Haftada yani haftaya gidicem net öğrenirim 😅

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım biliyorum da :) araştırdım Google’dan bu soldan yada sağdan ultrasonla bakılırsa böyle olur falan yazıyordu da acaba mı dedim yok sa biliyorum çok teşekkür ederim 🥰🥰
Yoo o konuda haklısın benimkisi erkek hep sağda hareket ediyo Am ultrasyon la baktıklarında göbek altından bakiyorlarr

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Öyle birşey yok canım benim oğlum sağ tarafımdaydı baş kısmı şimdi ki sol tarafta sağdaysa erkek soldaysa kiz gibi bilgiler yazıyor baya umutlanmıştım kiz diye doktor erkek deyince bi hayal kırıklığı oldu

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimkine hep soldan bakıldı ve erkek 😀 ultrasyonda sağdan veya soldan bakılma ile cinsiyet belli olmuyor kemik yapısı ve ultrasyonda duruşuyla cinsiyetini anlayabilirsin ben Çin takviminden öğrenmiştim cinsiyetini doktorumda onayladı 😀

EMINA

Kayıtlı Üye
rank
hanimlar lütfen dua edin benim icin dün doktora gittim erken dogum riski var dedi ve 28 .4 haftalik hamileyim lutfen dua edin

Tüm sayfalar yüklendi.