Kızlar ilk defa bişi dikkatimi cekti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Kızlar ilk defa bişi dikkatimi cekti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,557 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ilk defa bişi dikkatimi cekti
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Sizce doğrumu

• Evet

Oy: 3 23.1%
  • Hayır

Oy: 4 30.8%
  • Fark etmedim

Oy: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
7 haftalarda dr larınız size karından sağdan mı baktı soldan mı benim ki soldan baktı aklıma takıldı çocuğa sol taraftan bakılırsa kız olurmus sizde öyle bişe oldu mu hatırlayan var mı :) ❤️❤️❤️
Benim de hep solda idi ama erkek dedi cinsiyetini 33 günüm kaldı bakıcaz artık 🤗🤗

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
7 haftalarda dr larınız size karından sağdan mı baktı soldan mı benim ki soldan baktı aklıma takıldı çocuğa sol taraftan bakılırsa kız olurmus sizde öyle bişe oldu mu hatırlayan var mı :) ❤️❤️❤️
Yok cnm öyle bir şey benim iki kızım da sağ tarafımda idi bu seferde oğlum olacak buda sağ tarafımda

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimde ilk zamanlar soldan bakt⁸ canım meleğim kendini hep solda gösterdi ama Erkek 😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.