Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKızlar iyi akşamlar yardımcı olurmusunuz?
Adetime 5 gün var, beyaz sarımsı akıntım var.Alt karnım şiş ve karnımda pıt pıt kalp atışı gibi bişey hissediyorum. Bu sabah test yaptım fakat negatif.
Adetime 5 gün var, beyaz sarımsı akıntım var.Alt karnım şiş ve karnımda pıt pıt kalp atışı gibi bişey hissediyorum. Bu sabah test yaptım fakat negatif.
Karnınızda zaman zaman hissettiğiniz ve kalp gibi atması” olarak tarif ettiğiniz o ritmik nabız hissi, çoğu kişide endişe yaratabilir. Bu his genellikle endişe edilecek bir durum değildir ve sıklıkla karın bölgesinden geçen ana atardamarınız olan abdominal aortanın normal atışının hissedilmesinden kaynaklanır.
İnterneten baktığımda bu sonuç çıktı ama içinin rahat etmesi için kan testi yaptırman daha iyi
Hamile olmadan önce bende oyle hissederdim ama akıntı yada başka bişi olmazdı
Koku ilerlediğinde olur canım yeni başlamış da olabilir bence bir kadın hastalıklarına git orada belli olur kalp atması gibi falan demişsin de bebek elini kolunu oynattığında bile hissedilmiyor anca 16. Haftadan sonra hissediliyor.Sen git kanını ver hamileysen de çıkar neyse de çıkar zaten