Sorum var Kızlar iyi akşamlar yardımcı olurmusunuz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde esra9 tarafından oluşturulan Kızlar iyi akşamlar yardımcı olurmusunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 202 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar iyi akşamlar yardımcı olurmusunuz?
Konbuyu başlatan esra9
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

esra9

Kayıtlı Üye
rank
Adetime 5 gün var, beyaz sarımsı akıntım var.Alt karnım şiş ve karnımda pıt pıt kalp atışı gibi bişey hissediyorum. Bu sabah test yaptım fakat negatif.

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Koku hiç birşey yok canım.
Karnınızda zaman zaman hissettiğiniz ve kalp gibi atması” olarak tarif ettiğiniz o ritmik nabız hissi, çoğu kişide endişe yaratabilir. Bu his genellikle endişe edilecek bir durum değildir ve sıklıkla karın bölgesinden geçen ana atardamarınız olan abdominal aortanın normal atışının hissedilmesinden kaynaklanır.
İnterneten baktığımda bu sonuç çıktı ama içinin rahat etmesi için kan testi yaptırman daha iyi
Hamile olmadan önce bende oyle hissederdim ama akıntı yada başka bişi olmazdı

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Koku hiç birşey yok canım.
Koku ilerlediğinde olur canım yeni başlamış da olabilir bence bir kadın hastalıklarına git orada belli olur kalp atması gibi falan demişsin de bebek elini kolunu oynattığında bile hissedilmiyor anca 16. Haftadan sonra hissediliyor.Sen git kanını ver hamileysen de çıkar neyse de çıkar zaten

Tüm sayfalar yüklendi.