2 yıl mı iki yıl nasıl durdun ki ben bir hafta gitmesem babam arar nerde kaldın diye hadi gözün aydın
Benim annem babam Allah razı olsun ne gelirler ne ararlar ne sorarlar ben aramasam hiç demezlerki bitane kızımız var ölmuşmu kalmişmi arayıp soralım ben ramazanda çok hastalandım 20 tane iğne yedim 5 tane serum yedim gelmeyi boşver arayıp nasıl oldun kızım bile demediler yine ben aradım sesim cikmiyodu annem bana sesin hiç cikmiyo öldunmu yoksa kaldinmi dedi

çok zoruma gitti ablamlara geldi 15 20 dakika mesafemiz vardı gelip demediki kızım hasta bı bakım nolmuş buna Demedi

....ben burda bazen kaynanamı kötuluyorum böyle yaptı şöyle yaptı şunu söyledi ama benim kaynanam hasta oldugumda çocuklarımla ilgilendi doğum ettiğimde benimle ilgilendi çocuklarımı okula goturdugumde bebeğimle ilgilendi tamm bana hoş davranmiyo bazen kiriyo laf sokuyo ama annemden daha çok annelik yapiyo bana Onun için kaynananizin annemizin kıymetini bilin size iyi olana iyi olun bence eksilerine artılarına herzaman bakın kaynananizinkinede annenizinkinede ,