Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bi çocuk annesiyim ama çok zayıfım herkes dalga geçiyor artık 21 yaşımdayım 50 kiloyum 60 olmak istiyorum ne yersem ne yapsam kilo alırım lütfen yardımcı olun çok istiyorum kilo almayıı
Canım ben şimdi sana tatlı tüket hamur işi tüket desem olmaz sağlıklı kilo alman lazım bu sefer dengesiz beslenerek midene de zarar verebilirsin bence bi diyetisyene gidip ona göre sana liste hazırlasa daha sağlıklı olur senin için
Vallahi canım kesin bir şey demedi zaten doktor yoktu biri arayıp doktora karşılaştırıp söyledi normalde adet tarihim 11 Ağustos'ta 15 yaptı ne alaka iseee başka da hiçbir şey söylemedi sadece pazartesi işte gideceğim başka bir ultrasona gideceğim onu çektir sonucunu al gel öyle değerlendirelim dedi kafamı Allak bullak etti bıraktı
Vallahi canım kesin bir şey demedi zaten doktor yoktu biri arayıp doktora karşılaştırıp söyledi normalde adet tarihim 11 Ağustos'ta 15 yaptı ne alaka iseee başka da hiçbir şey söylemedi sadece pazartesi işte gideceğim başka bir ultrasona gideceğim onu çektir sonucunu al gel öyle değerlendirelim dedi kafamı Allak bullak etti bıraktı