Kizlar kitap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Kizlar kitap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,571 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar kitap
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ay teşekkür ederim canım ama gerçekten bu 3 cü hamileliğim çok zorlaniyorum neyseki az kaldı doğuma hayırlısı bakalım ocak sonu şubatın ilk haftası gibi inşaallah bi aksilik olmazsa doğum olacak
Benim de kuzum subat ilk haftasi gibi bakalm😍

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Siz kopmussunuz kızlar ya muhabbeti yeni gördüm 🤣 konuya gell🤣 kanayan yaram🤣 vala 35 haftalik olacaz hala gun aşırı cinsel iliski devam e istyor bende kiramiyorum bende istyorum ama cok sık giriyoruz canim aciyor artık doguracak gibi oluyorum vala iliskiden sonra 🤣 kırılmasın diye olmaz da diyemiyorum hayirlisiyla bi dogursaydik🤣🤦‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Helinimin annesi sen benim kafadansin valla🤣🤣😍 ismin neydi bu arada kuzum okadar konuşuyoruz ismini blmyorum🤦‍♀️
Havva benim adım gerçekten de zorlanıyor insan bide bende vajinal varis var çok ağrı oluyor ilişki sırasında

Benim de kuzum subat ilk haftasi gibi bakalm😍
Inşaallah sağ salim doğarlar

Siz kopmussunuz kızlar ya muhabbeti yeni gördüm 🤣 konuya gell🤣 kanayan yaram🤣 vala 35 haftalik olacaz hala gun aşırı cinsel iliski devam e istyor bende kiramiyorum bende istyorum ama cok sık giriyoruz canim aciyor artık doguracak gibi oluyorum vala iliskiden sonra 🤣 kırılmasın diye olmaz da diyemiyorum hayirlisiyla bi dogursaydik🤣🤦‍♀️

Helinimin annesi sen benim kafadansin valla🤣🤣😍 ismin neydi bu arada kuzum okadar konuşuyoruz ismini blmyorum🤦‍♀️
Normal doğumsa doğumu kolaylaştırır ilişki kız 😄doktor öyle demişti bana doğumdan bir gün önce bile cinsel ilişkiye girmiştim 😂

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğumsa doğumu kolaylaştırır ilişki kız 😄doktor öyle demişti bana doğumdan bir gün önce bile cinsel ilişkiye girmiştim 😂
Kız kuzum ben kizima hamileyken son dakikaya kadar siz gibi iliskiye girdik hemde yavas falan degil yani siddetli ona ragmen rahimde 1 cm bile açılma olmadi hatta üstüne 10 saat suni sanci cektim gene açılmadı en son kestiler yani düşün 🤣🤣🤣🤣bu hamileliğimde de en son gitigimizde doktor rahim sımsıkı kapalı diyor len okadar sey de yapiyoz ama🤣🤣

Amin kuşum insallah
Havva benim adım gerçekten de zorlanıyor insan bide bende vajinal varis var çok ağrı oluyor ilişki sırasında

Inşaallah sağ salim doğarlar

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Anladım canım benim göbek pek yoktu korkmuştum doktor iç karnın geniş bebek gayet sağlıklı demişti canim son aylarda biraz çıktı göbeğim
Çekilmez bı çile çok şükür😅vllahi bnm kocam bnm yerimde kadın olsaydı karnı burnunda yanssaydm ona afersnz gotunu ellettirmezdi😍🤣🤣🤣
Kız Allah sana ne deyim sesli güldüm 😄😄. Bazen ben eşime diyorum sen hep istiyon istiyon da hiç demiyon şu kadına yazık karnı burnunda biraz rahat bırakayım. benm yerimde sen olsan napardın acaba diyorum. Verdiği cevaba bak. Kocam ne zaman istese tm kocacım der uzanıverriim diyo 😄😄😄 dedim imkansiz olduğunu bildiğin için kafana göre atıp tutuyon😄😄

Tüm sayfalar yüklendi.