Kızlar kötüyüm 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Kızlar kötüyüm 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,798 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kötüyüm 😔
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza Fırat

Evin ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun kardeşim bı geline iftira atmak kadar günah bişey olamaz Rabbim cezaları ni versin şerefsiz ler dostum olsa dostumun yanında olurum bu eziyeti çekip senin oğlunu beklermiyim desene Allah a havale et canim rabbimin adaletin den kacamazlar şimdi iyisin diymi eşin yanıRabbime

Allah yardımcın olsun kardeşim bı geline iftira atmak kadar günah bişey olamaz Rabbim cezaları ni versin şerefsiz ler dostum olsa dostumun yanında olurum bu eziyeti çekip senin oğlunu beklermiyim desene Allah a havale et canim rabbimin adaletin den kacamazlar şimdi iyisin diymi eşin yanında
Rabbime şükürler olsun biz başka bir şehire taşındık esmide çok iyi ama arada bı annesi dolduruyo tabi ama şuan iyiyim ve üçüncü bebeğimizi bekliyoruz onlarla da konusmuyoruz bı kaynim var o benim için hep ailesiyle kavga ediyordu ne istiyorsunuz ondan diye bı tek onunla konuşuyorum görümce elti kaynana kayınpeder hiç kimseyle konuşmuyorum tabi eşim hapisten çıktığında beni o evde çıkartma saydı boşanmayı göze almastim şükür şuan herşey yolunda

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Rabbime şükürler olsun biz başka bir şehire taşındık esmide çok iyi ama arada bı annesi dolduruyo tabi ama şuan iyiyim ve üçüncü bebeğimizi bekliyoruz onlarla da konusmuyoruz bı kaynim var o benim için hep ailesiyle kavga ediyordu ne istiyorsunuz ondan diye bı tek onunla konuşuyorum görümce elti kaynana kayınpeder hiç kimseyle konuşmuyorum tabi eşim hapisten çıktığında beni o evde çıkartma saydı boşanmayı göze almastim şükür şuan herşey yolunda
Allah a şükür canım 🧿

Evin ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.