Bende yapmiyo canım bilmiyorum ki cilde göre değişiyo bence 🤔
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 16 Aralık 2023 #31 Bende yapmiyo canım bilmiyorum ki cilde göre değişiyo bence
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 16 Aralık 2023 #32 Alyaa🌷🌷' Alıntı: Bende yapmiyo canım bilmiyorum ki cilde göre değişiyo bence Genişletmek için tıkla ... Genel olarak yağlı ciltler sivilce olur ya canım ondan dedim
Alyaa🌷🌷' Alıntı: Bende yapmiyo canım bilmiyorum ki cilde göre değişiyo bence Genişletmek için tıkla ... Genel olarak yağlı ciltler sivilce olur ya canım ondan dedim
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 873 16 Aralık 2023 #33 Dilan ❤️' Alıntı: Tam canim hepimize teşekkür ederim Bilgi verdiğiniz için Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz canım
Dilan ❤️' Alıntı: Tam canim hepimize teşekkür ederim Bilgi verdiğiniz için Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 16 Aralık 2023 #34 Rica ederiz kuzum
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 649 16 Aralık 2023 #35 Dilan ❤️' Alıntı: Benim kızımın birden çok aşırı pişik olmuş Bepanthol krem kullanıyorum hiç fayda etmiyor ne yapmalıyım ne öneriyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben bütün kremleri kullandım pudrada dahil en son travazol kremi kullandım bir günde gecirdi
Dilan ❤️' Alıntı: Benim kızımın birden çok aşırı pişik olmuş Bepanthol krem kullanıyorum hiç fayda etmiyor ne yapmalıyım ne öneriyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben bütün kremleri kullandım pudrada dahil en son travazol kremi kullandım bir günde gecirdi