Kızlar lütfen bilgisi olan yazsın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde İkraNur'annesi tarafından oluşturulan Kızlar lütfen bilgisi olan yazsın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 122 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kızlar lütfen bilgisi olan yazsın
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İkraNur'annesi

İkraNur'annesi

Kayıtlı Üye
rank
Adetim geçen ay 17 sindeydin bu ayda aynı olur gibi bekliyordum adetim.normalde düzenli ama en fazla bir hafta gec gelirdi bu ay ayın 8 de adet oldum.normale mi bide kızlar bu ay Bebek istiyordum onu dan dolayı mi acaba dengesizlik oldu.bide kızlar kanama çok az sadece gün içinde bir kaç damla oluyor normale mi.yasayanvar mi

ecrin ishak

Kayıtlı Üye
rank
Adetim geçen ay 17 sindeydin bu ayda aynı olur gibi bekliyordum adetim.normalde düzenli ama en fazla bir hafta gec gelirdi bu ay ayın 8 de adet oldum.normale mi bide kızlar bu ay Bebek istiyordum onu dan dolayı mi acaba dengesizlik oldu.bide kızlar kanama çok az sadece gün içinde bir kaç damla oluyor normale mi.yasayanvar mi
Cnm bende çok istiyordum ve aynısını yaşadım normalde ayın üçünde girmem gerekiyordu ayın dokuzunda oldum kanamam nerdeyse hiç yok gibiydi üç gün tek sürdü adetim dördüncümü beşinci günmü yıkandım ve ondan sonra düzenli olarak ilişkimiz oldu ve hamile kaldım şuan 28 gün kaldı doğuma

İkraNur'annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende çok istiyordum ve aynısını yaşadım normalde ayın üçünde girmem gerekiyordu ayın dokuzunda oldum kanamam nerdeyse hiç yok gibiydi üç gün tek sürdü adetim dördüncümü beşinci günmü yıkandım ve ondan sonra düzenli olarak ilişkimiz oldu ve hamile kaldım şuan 28 gün kaldı doğuma
Sağlıkla gelsin bebiş inşallah .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ki bugün 5 gün hala devam ediyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ki bugün 5 gün hala devam ediyor

Tüm sayfalar yüklendi.