Kızlar meraktan sıkıntıdan kafayı yicem lütfen bilen varsa cevap versin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar meraktan sıkıntıdan kafayı yicem lütfen bilen varsa cevap versin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,697 kez görüntülenmiş, 126 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar meraktan sıkıntıdan kafayı yicem lütfen bilen varsa cevap versin
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin watsapp'ına 6010 ile başlayan bir numaradan Merhaba tanıştığımıza memnun oldum gibi bir mesaj geldi ben gördüm eşimde virüs olabilir hemen sil sakın cevap verme dedi bende sildim ve tekrar yazdı o numara lütfen bana bir cevap verir misin yazmış neyse eşimde engelle virüs telefona bulaşır sakın cevap verme dedi ok. Engelledim ama içime kurt düştü dönüp duruyorum düşüne düşüne kafayı yicem. Birkaç zamandır eşim watsapp'ını siliyor telefonu temizlemek için diyor ama Facebook yada diğer tüm uygulamalar telefonda bir watsapp yok bu da geldi aklıma yani siliyor sonra geri yüklüyor 😣😣 sizce ne oluyor bu numara nedir ne değildir eşimden bir cevap gitmemiş olsa niye tanıştığımıza memnun oldum yazılsın ki lütfen evliliği düşünerek aman hamile üzülmesin diye düşünerek kıyamayıp durumu farklı yorumlamayın aklınıza gelen ne ise ne olabilir diye düşünüyorsaniz onu yazın çünkü bu konuda cidden fikre ihtiyacım var 😣😣 Allah için cidden aşırı kötüyüm düşünmekten perişan oldum ağlayacağım o derece
Ben olsam o numarayla konuşurdum ne doğru ne yalan en iyi o şekilde öğrenilir

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim kocamın da whatsapına yurtdışı numaralarından bir kaç defa mesaj gelmişti İngilizce birseyler sahtekar dolandırıcu oluyor genelde bizde engelledik hatta ara ara bakıyorum profil resmi bir bayan bir erkek sürekli değişiyor o yüzden emin olmadan kocanın üstüne gitme büyük ihtimal dolandırıcıdır
O da öyle dedi dolandırıcı olabilir hemen sil engelle dedi bide geçen aradı birisi beni bankadan arıyoruz dediler dedi kredi çektirmeye çalıştı ben istemedim 1000 lira bile olsa çekin demiş eşimde yüzüne kapatmis ama niye bana yazmıyorlsr aramiyorkar o da eşimin üzerine kayıtlı numara bilmiyorum eşimi gidip bogabilirim o derece içimden nefret doldu ona
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben olsam o numarayla konuşurdum ne doğru ne yalan en iyi o şekilde öğrenilir
Eşimden engeli kaldircam bakayım yine yazacak mı yazmıştır belki o mesaj geri gelir ama öncesinde engeli kaldırmadan ekran görüntüsü alcam kendime atcam çünkü engeli kaldirirsam numara kaybolur

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
O da öyle dedi dolandırıcı olabilir hemen sil engelle dedi bide geçen aradı birisi beni bankadan arıyoruz dediler dedi kredi çektirmeye çalıştı ben istemedim 1000 lira bile olsa çekin demiş eşimde yüzüne kapatmis ama niye bana yazmıyorlsr aramiyorkar o da eşimin üzerine kayıtlı numara bilmiyorum eşimi gidip bogabilirim o derece içimden nefret doldu ona
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşimden engeli kaldircam bakayım yine yazacak mı yazmıştır belki o mesaj geri gelir ama öncesinde engeli kaldırmadan ekran görüntüsü alcam kendime atcam çünkü engeli kaldirirsam numara kaybolur
Canım eşin doğru söylüyor olabilir İnan etrafta o kadar farklı yöntemlerle dolandırıcılık oluyor ki yani biraz içini ferahlat inşallah korktuğun gibi birsey çıkmaz Allah yardımcın olsun ama kendi kendini hergün yiyeceğine ara öğren rahatla ❤️

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Numara buydu ezberledim ama aralarda kısa çizgiler vardı onların yerini hatırlamıyorum 60104280848 numara buydu 60 Malezya koduymus
Yurt dışı numarası evet. Arada çizgilerle ayrılabilir doğrudur duruma üzüldüm ne desem skntı olur öncelkle hiç bi erkek için canını üzmeye değmez bunu bil sen kıymetlisin herşeyden çok. Eşnide arada takp et çaktırmadan yine bi açık verecektr elbet elnde kant olsn fotosnu çek göster ona utandır ve süründür akıllı olsn bu ne saçma sapanlıktır ya uyuz oluyorm bu aptallıklara erkeklern 😏

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum senin için baktım şimdi eşime de mesaj gelen numara 62 ile başlıyor sanırım o da Malezya numarasıydı şuan erkek resmî koymuş mesela sürekli resim değişiyor kesin dolandırıcıdır sizinki de

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Profil resmi yoktu hiç şuan yaşadığım acı yada bilmiyorum farklı bir his var hani sanki kalbim paramparça nefes alamıyorum gibi çok berbat hissediyorum 😢 ne yapsam bilmiyorum zaten hemen yeminler etti asla benle alakası yok falan dedi bilmiyorum sanki boşluğa düştüm kafam çalışmıyor gibi düşünemiyorum
Niye kendini bu kadar sıkıyon cnm varsa çıkar kokusu hic birşey gizli kalmaz goglplayden bak orda program var ismini tm hatırlamıyorum cnm watsapini kut eşinin oraya nemesaj gelse sanada gelecekordan anlarsın tabi bi cook uygulama var boyle ben cok yakin bi arkadasima vesile oldum eşiöğretmendi anında mesaj geldi uygulamadan arkadaşa evli bi kadınla aldatiyomus o sıralar arkadaşıma da cook kötü davranıyordu zaten bence sende yap için rahat olsun uygulamayı kendi telefonuna indir bi yolunu bul eşinin Watsapini tarat gelen mesajlar sanada gelir inş Öyle bisey yoktur cnm

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin watsapp'ına 6010 ile başlayan bir numaradan Merhaba tanıştığımıza memnun oldum gibi bir mesaj geldi ben gördüm eşimde virüs olabilir hemen sil sakın cevap verme dedi bende sildim ve tekrar yazdı o numara lütfen bana bir cevap verir misin yazmış neyse eşimde engelle virüs telefona bulaşır sakın cevap verme dedi ok. Engelledim ama içime kurt düştü dönüp duruyorum düşüne düşüne kafayı yicem. Birkaç zamandır eşim watsapp'ını siliyor telefonu temizlemek için diyor ama Facebook yada diğer tüm uygulamalar telefonda bir watsapp yok bu da geldi aklıma yani siliyor sonra geri yüklüyor 😣😣 sizce ne oluyor bu numara nedir ne değildir eşimden bir cevap gitmemiş olsa niye tanıştığımıza memnun oldum yazılsın ki lütfen evliliği düşünerek aman hamile üzülmesin diye düşünerek kıyamayıp durumu farklı yorumlamayın aklınıza gelen ne ise ne olabilir diye düşünüyorsaniz onu yazın çünkü bu konuda cidden fikre ihtiyacım var 😣😣 Allah için cidden aşırı kötüyüm düşünmekten perişan oldum ağlayacağım o derece
Canım kusura bakma çok zor ama böyle bi virüs olmaz asla numara aklındaysa getkontack diye uygulama var numarayı yazıp sorguluyosun orda ismi çıkar her kimse eşinin sürekli sil diye ikaz etmesi ve wp silmeside hiç normal değil belki uygulamayı gizliyo silmiyo bile siliyosada sen yükle gir numarayı yedek mesajlar yüklensinmi yazıyoya yükle kapatmadıysa yedeklemeyi ordanda bulursun birşeyler varsa

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Eğer dediğin gibi video falan izlemisse pislik oruspulari onlardan da mesaj geliyor olabilir otomotik merhaba diye çünkü bazı siteleri drek Watsapa bağlıyor

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Niye kendini bu kadar sıkıyon cnm varsa çıkar kokusu hic birşey gizli kalmaz goglplayden bak orda program var ismini tm hatırlamıyorum cnm watsapini kut eşinin oraya nemesaj gelse sanada gelecekordan anlarsın tabi bi cook uygulama var boyle ben cok yakin bi arkadasima vesile oldum eşiöğretmendi anında mesaj geldi uygulamadan arkadaşa evli bi kadınla aldatiyomus o sıralar arkadaşıma da cook kötü davranıyordu zaten bence sende yap için rahat olsun uygulamayı kendi telefonuna indir bi yolunu bul eşinin Watsapini tarat gelen mesajlar sanada gelir inş Öyle bisey yoktur cnm
Ay ne güzel uygulamaymış ismini öğrenmeniz mümkün mü acaba banada lazım

Tüm sayfalar yüklendi.