Kızlar ne yemek yapıyorsunuz fikir olsun ?

• Konbuyu başlatan Mutlu anne 5
  • Toplam 70 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mutlu anne 5 tarafından oluşturulan Kızlar ne yemek yapıyorsunuz fikir olsun ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,879 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ne yemek yapıyorsunuz fikir olsun ?
Konbuyu başlatan Mutlu anne 5
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Menü güzelmiş haftaiçi bir gün bende yapayım pırasa alıp 🤭 afiyet olsun
Bende pırasa alsam belki yerim 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vllahi hayatım boyunca ne pirasayi yemişim nede mantarı yarın Anlata anlata bitiremedinz canım çekti bu saatte yarin marketten aldiraqcam her ikisinide
Mantarı en son midem bulanmadigi zaman yemiştim evde var ama dokunmaya tiksiniyorum 😅😅

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bnde hiç yemedim ya öyle çok güzel diyince cnm çekti yeminle nasıl ypiyorsnz🥰
Kuzum ben sogani kavuruyorum sonra havuc patates dogruyorum kup kup onları kavuruyorum biraz salca koyuyorum dogradigim pirasalari koyuyorum bir kez daha karıştırıyorum suyunu koyuyorum baharat tuz bir avuc bulgur yada pirinc tamamdir kısık ateste pisiriyorum sonra limon sıkıp yiyoruz 🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben sogani kavuruyorum sonra havuc patates dogruyorum kup kup onları kavuruyorum biraz salca koyuyorum dogradigim pirasalari koyuyorum bir kez daha karıştırıyorum suyunu koyuyorum baharat tuz bir avuc bulgur yada pirinc tamamdir kısık ateste pisiriyorum sonra limon sıkıp yiyoruz 🤗
Ayy canım çekti yaa bugün pırasa alacaktım her şeyi aldım onu unuttum mesajları okurken aklıma geldi 😂😥

Ayy canım çekti yaa bugün pırasa alacaktım her şeyi aldım onu unuttum mesajları okurken aklıma geldi 😂😥
Afiyet olsun bu arada canım

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Offf tüh ya demez olaydim ya herkesin cani pirasa istiyormuş megersem😂😂😂 beni mi bekliyordunuz ulennn😂😂😂😂 ozur dilerim caniminici affet arkadaş sorunca ne pisirdiniz diye ondan soyledim vala esine hemen aldir yarin falan kuzum ya😔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Offf tüh ya demez olaydim ya herkesin cani pirasa istiyormuş megersem😂😂😂 beni mi bekliyordunuz ulennn😂😂😂😂 ozur dilerim caniminici affet arkadaş sorunca ne pisirdiniz diye ondan soyledim vala esine hemen aldir yarin falan kuzum ya😔
Ne özürü kuzum senin suçun değil ki bilmezsin kimin canı çeker kimin çekmez cansın 😘😍 yarın aldiracam zaten güzelim tekrardan afiyet olsun

Ne özürü kuzum senin suçun değil ki bilmezsin kimin canı çeker kimin çekmez cansın 😘😍 yarın aldiracam zaten güzelim tekrardan afiyet olsun
Sen benim yerimede ye o zaman sıkıntı olmaz 🤭🤭

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle yapıyorum güzel oluyor annem öyle yapardı bazıları lapa yapıyor hoş olmuypr 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.